107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס נשקים שלא מופיעים ברשימה
דיון

נשקים שלא מופיעים ברשימה

15 הודעות 2,552 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
יש בקמפיינים נשקים כמו פצצות מנחות לייזר ושאני בונה משימה הם לא מופיעות שם.מישהו אמר לי שהן לא מיושמות בפאלקון אבל עובדה שהם כן נמצאות בקמפיינים ובמשימות אז למה הם לא שם?
#2 · לפני 15 שנים
תראה זה הולך ככה:
לכל משימה שאתה הולך לצאת אליה בקמפיין,יש יעוד של מה שצריך להפציץ או להרוס.בדרך כלל הפצצות או הטילים שנותנים בדיפולט אמורים להספיק לביצוע המשימה באופן המתבקש.
אבל אם אתה מאוד רוצה להחליף למשל סוג אחד של פצצה לאחר אתה פותח את החלון שמופיע התמונה התלת מימדית של המטוס והחימוש נמצא עליו,ואז מצד שמאל למעלה יש לך שם תווית שנפתחת לכמה אפשרויות כמו - A-A,Logout,A-G פשוט תבחר A-G ואז יופיעו לך כל הפצצות והטילים של אוויר קרקע,ואז אתה רק צריך לבחור מה אתה רוצה להרכיב על המטוס.מה שיש שם,זה מה שאתה יכול להשתמש,ויש שם מבחר גדול מאוד.

*רק שים לב שלא יהיה לך כתוב מצד ימין למעלה סטטוס:IN FLIGHT כי אז לא תוכל להחליף כלום...
#3 · לפני 15 שנים

תראה זה הולך ככה:
לכל משימה שאתה הולך לצאת אליה בקמפיין,יש יעוד של מה שצריך להפציץ או להרוס.בדרך כלל הפצצות או הטילים שנותנים בדיפולט אמורים להספיק לביצוע המשימה באופן המתבקש.
אבל אם אתה מאוד רוצה להחליף למשל סוג אחד של פצצה לאחר אתה פותח את החלון שמופיע התמונה התלת מימדית של המטוס והחימוש נמצא עליו,ואז מצד שמאל למעלה יש לך שם תווית שנפתחת לכמה אפשרויות כמו - A-A,Logout,A-G פשוט תבחר A-G ואז יופיעו לך כל הפצצות והטילים של אוויר קרקע,ואז אתה רק צריך לבחור מה אתה רוצה להרכיב על המטוס.מה שיש שם,זה מה שאתה יכול להשתמש,ויש שם מבחר גדול מאוד.

*רק שים לב שלא יהיה לך כתוב מצד ימין למעלה סטטוס:IN FLIGHT כי אז לא תוכל להחליף כלום...

אני יודע אני עושה זאת לפני כל טיסה אבל אין שם פצצות מונחות לייזר ו-jdam למה?
#4 · לפני 15 שנים
פצצות לייזר לסוגיהן זה סוגי ה- GBU...ובנוסף צריך שעל המטוס יהיה פוד לייזר...
פצצות GPS אני לא משתמש כי ב-OF השימוש בפצצה לא כמו במציאות...(בfree falcon הן מוצגות טוב אם אתה מעקש..)
#5 · לפני 15 שנים
יובל, לא קשור כלל לשאלה.
עקרונית כל המטוסים יודעים לקחת פוד הנחייה עליהם (כולל נץ)....אבל ישנה הגדרה בזירות השונות מול הטייסות מי ייקח ומי לא פצצות מונחות ואיזה מהן (במשחק).
תראה שגם בקוריאה יש מטוסי F16 שיודעים לקחת פצצות לייזר וכאלה שלוקחים JDAM אבל לא לייזר - נראה תמוה ? אכן, מי שלוקח JDAM בוודאי שיש לו יכולת הטלת פצצות לייזר, אבל כמו שאמרתי - מי שתכנן את הזירה קבע כללים אלה.
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
#6 · לפני 15 שנים
אז זה אומר שמי שיצר את שטח ישראל סימן 2 לא הכניס את הפצצות מונחות לייזר לחזית?

נ.ב.-אם כבר נשקים הפצצה הגרעינית גורמת למשחק להיתקע כל הזמן זה מגיעה לקרקע
#7 · לפני 15 שנים
יש פצצות מונחות לייזר, לא כל המטוסים מסוגלים לשאת אותן ולא בכל התחנות.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#8 · לפני 15 שנים
amit_iaf, פנה אליי בפרטי, במקום לפתוח כל שעה דיונים, אני אוכל לעזור לך בפרטי.
#10 · לפני 15 שנים
הוא אולי איננו מקור הידע האולטימטיבי,אך בהחלט אפשר לצמצם את מספר האשכולות שפותח עמית בהודעות פרטיות מכיוון שרובן שאלות פשוטות ולא מי יודע מה מסובכת.
עמית אתה מוזמן גם לפנות אליי.
#11 · לפני 15 שנים
את האינטרסים לסדר וכמות הדיונים תשאיר לי.
אם הכמות מדאיגה אותך, זה משהו אחר, במקרה כזה אתה יודע למי לפנות.

האם תטפלו נקודתית בעמית ובכל אחד אחר שיבוא לשאול את זה? האם לא עדיף לתת לדיונים של שאלות נפוצות להתקיים ולהפנות שאלות עתידיות בנושא לאותם הדיונים? לבנות FAQ אפילו?

בכל מקרה, מבחינתי אלה אלטרנטיבות עדיפות מהסבר בפרטי, שעלול לתת רק חלק מהתמונה.
זכותו לקבל תשובה מכולם, את המידע המלא.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#12 · לפני 15 שנים
אני סתם רציתי לעזור לו מהצד.. אני לא אמרתי שאני "המקור האולטימטיבי", בכל זאת, הוא עדיין יכל להעזר במקורות אחרים.
#13 · לפני 15 שנים
אם אתה יודע משהו שיכול לעזור לו- כתוב את זה כאן.
אם אתה לא רוצה, הרי אף אחד לא מכריח אותך.אם זה לא ראוי להיות כאן, אז פשוט אל תציע לו את זה קבל עם ועדה.
אני רק לא הולך להרשות את המשיכה הזאת הצידה של מישהו- זה לא הוגן כלפיו. מה כבר יש להסתיר?
רוצה לעזור לו בכלל? אז פשוט פנה אליו- איך ההזמנה הזאת תורמת לדיון עצמו?
ואני חושב שאתה יודע שאני (ובכלל PF) לא אתנגד להצגה של מקורות מידע חדשים.

#14 · לפני 15 שנים
אני מצטר שעוררתי כזאת מהומה.... 😱 פשוט יותר מהר עד שמישהו עונה בפורומים מאשר בפרטי.מייק אני מסכים איתך ב100 אחוזים אבל אם אתם דורשים שאשאל בפרטי אז שיהייה..... 😳
#15 · לפני 15 שנים
אתה לא עוררת שום מהומה. יש לך שאלות וזה בסדר לשאול אותן.
מי שרוצה ש"תפנה אליו בפרטי" עושה זאת בעיקר מאינטרסים שלו (אם אני טועה ואתם רוצים לעזור לפורום- אז אני מצטער אבל אתם לא עושים את זה כראוי ועדיף ללא עזרה שכזאת).
לא שיש לי משהו נגד זה, אבל אין סיבה לא לתת לכל מי שיודע משהו את ההזדמנות לענות לך. הבחירה שלך בכל אופן.

אמרתי את זה פעם לא מעט, וכנראה שעכשיו זו גם הזדמנות- רוצים לדבר עם מישהו ב"פרטי"? לפחות כבדו אותו ופנו אליו ראשונים בה"פ. אני לא מאמין שיש אפילו לאחד מאיתנו את כל הזמן שבעולם כדי לתת תמיכה שכזאת באופן פרטי- ולכן זה עושה את הפורום למקור מידע טוב יותר.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.