75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור REX לא רוצה לעבור את שלב2 הBACKUP
דיון

REX לא רוצה לעבור את שלב2 הBACKUP

8 הודעות 1,664 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
טוב עייפתי כבר מנסיונות
אחרי פירמוט
והתקנה של הכל מחדש
אני לא מצליח להריץ את REX
ההתקנה עוברת רגיל ונקי
ואז נפתח חלון ההגדרה הראשונית
בשלב 2 שלב יצירת הBACKUP אני לא מצליח לעבור
הוא תמיד רושם לי שהוא לא מצליח ואז NOT SAVE ולא נותן לי להמשיך הלאה

למישהו יש מושג למה?
#2 · לפני 15 שנים
אנחנו מדברים על FSX, נכון?
אז יש שתי תשובות:

1. בשלב הראשון תבחר איפה נמצא קובץ ה-cfg של הסימולטור.
אני מקווה שאתה יודע על איזה קובץ מדובר והיכן למצוא אותו לפי גירסת הוינדוס שברשותך. בנוסף, צריך לבחור את התיקיה שבה התקנת את הסימולטור.
בשלב השני בוחרים אילו הגדרות אתה רוצה להכיל על הסימולטור.
אחר כך לוחצים על Create ומחכים. מגדירים טווח ריאות המינימלי ואת טווח עדכון הנתונים בסימולטור.
ואז - Save.

2. קנית? גש לפורום תמיכה של רקס והם ינסו לעזור: http://realenvironmentxtreme.com/forum/index.php?board=19.0

בהצלחה.

נ.ב שמתי לב שכשכותבים את המילה rex או רקס - משתמשים באותם שלושה מקשים במקלדת ואפילו באותו הסדר.. נסו את זה 😛
#3 · לפני 15 שנים
היי אסף

יש לזה פתרון קליל באתר של החבר'ה שיצרו את REX.

צריך ליצור תיקיה שנקראת:

Initial_Backup

ב:

Real Environment Xtreme\Themes\Backup

ולהעתיק לשם את כל הקבצים שהתוכנה יצרה תחת הספרייה הזמנית. לאחר מכן תריץ שוב את ה BACK UP וזה אמור לעבוד
#5 · לפני 15 שנים
הם יושבים באותה כתובת (C:\Program Files\Real Environment Xtreme\Themes\Backup)
רק תחת שם ספריה אחר....אחרי שתמצא את התיקיה הזו תעתיק את כל הקבצים שם לתיקיה שנקראת Initial_Backup וככה זה אמור להיראות בסוף:

C:\Program Files\Real Environment Xtreme\Themes\Backup\Initial_Backup

אגב, אני ככל הנראה אצטרך את העזרה שלך בקרוב...זוכר ששדרגתי בעזרתך את המחשב השולחני שלי לפני כשנה? אז עדיין יש לי את המחשב הישן שכל מה שחסר לו כדי לפעול זה דיסק קשיח. לכן, קניתי דיסק SATA של WD, חיברתי אותו וניסיתי להתקין OS 7. אחרי שקיבלתי כמה פעמים מסך כחול בתחילת ההתקנה, בפעם הבאה שניסיתי לאתחל את המחשב שום דבר לא עלה - גם לא ה BIOS. הלך הלוח האם לדעתך? יש מה לעשות בשלב זה?
#6 · לפני 15 שנים
תקיית backup אצלי ללא קבצים לכן אני לא יודע מה לעשות.לגבי המחשב לא מאמין אבל תתחיל מדיפולט לביוס .כנס לביוס בעזרת del ותן לו loud defualt settings כמובן שאחרי זה תעשה בוט מהcd .תשלח לי את הכתובת שלך אשלח לך התקנה של 7 וסיראל חוקי מהעבודה שלי(יש לנו 200רישיונות 😉.וכמובן תעשה לי פון ינקניק ואתחבר למסנגר😉
#7 · לפני 15 שנים
"תקיית backup אצלי ללא קבצים לכן אני לא יודע מה לעשות".....לכן אמרתי - תייצר בתוך תיקיית BACKUP את תיקיית Initial_Backup ותראה אם זה עובד לך

בנוגע לדסקטופ - הבעיה שהביוס לא עולה בכלל ולכן אני לא יכול להחזיר אותו לדיפולט. האמת שבחודש הקרוב לא יהיה לי זמן לגעת בזה אבל חודש הבא אעבוד עליו ונראה מה יצא.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.