104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים סקינרים לימוד איך ליצבוע מטוסים ב-FSX
דיון

לימוד איך ליצבוע מטוסים ב-FSX

10 הודעות 4,547 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום, התחלתי לצבוע מטוסים בסימולטור, ואני רוצה שמישהו שמבין בזה יעזור לי להכין צביעה גם הכנתי אחת לא רעה, אבל אני לא יודע איך להכניס אותה לסימולטור בלי שהצביעה המקורית תימחק הנה התמונה:

תודה לעוזרים 🙂
#2 · לפני 15 שנים
הוספה של צביעה חדשה, ללא חילוף של מקורית, היא תהליך יחסית פשוט.
אתה צריך ליצור תיקיה חדשה בתיקיית המטוס עם השם של הצביעה שלך (הכיטוב בצורה של שאר השמות של תיקיות הסקינים, פשוט מספר שונה) ושם להכניס את קבצי הצביעה שיצרת.
התהליך הכי מדוייק בשביל זה יהיה להעתיק את אחת הצביעות המקוריות לתיקיה החדשה ואז להכניס את הקבצים שאתה עשית. ככה לא יהיו חסרים קבצים.

עכשיו צריך לגרום לסימולטור לדעת שיש עוד תיקיה שהוא יכול להשתמש בה בשביל הסקין.
צריך להוסיף רשומה שמצביעה לצביעה הזאת בקובץ aircraft.cfg.
התהליך מפורט כאן:
http://www.preflight.us/HE/ftopicp-169945.html#169945

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 15 שנים
תראה, אני ניסיתי להעתיק תיקיה של אחת הצביעות שיש לי שם ולהחליף את קובץ הצביעה בקובץ שקיים, ואז להעתיק גם את ה[FLTSIM] של מטוס אחר ותקן לפי מה שאני צריך וזה לא עבד לי...
#4 · לפני 15 שנים
מייק זה כיתוב לא כיטוב
אתה אמור להכנס לאחד הקבצים אני לא זוכר את השם שלו דרך הדפדפן ולראות איך זה הולך יש שם שמות של צביעות תכניס פשוט את השם של התיקיה בה הצביעה נמצאת ותראה את זה בסימולטור..תוכל לשנות עוד הרבה דברים כמו שאני עשיתי על אותו עקרון כמו יוצרים צבע עשן וכו
#5 · לפני 15 שנים
לא, זה "הכי טוב" בלי רווח 🙂 אבל אני רואה איך זה נתפס אחרת 😂

הוא צריך לשנות שם לא רק את שם התיקיה אם אני לא טועה, אלא גם את שם הצביעה- כי הסימולטור לא יאהב לראות שתי צביעות באותו שם.

#6 · לפני 15 שנים
לא הבנתי.... אני צריך שמישהו יסביר לי מה אני צריך לכתוב ב AIRCRAFT.CFG שורה אחרי שורה כי איתו יש לי בעיה....
#7 · לפני 15 שנים
http://www.preflight.us/HE/ftopicp-169635.html#169635

קרא את ההסבר של נועם.

עכשיו- רק כדי להבהיר, נועם מדבר על הוספת צביעה שהיוצר שלה כבר הכין מראש את הטקסט והיוזר רק צריך לעשות שלב אחד.
כשאתה יוצר צביעה חדשה אתה יכול להעתיק רשומת fltsim קיימת ולשנות את המספר שלידה למספר שאחרי רשומת fltsim האחרונה.
אתה צריך גם לשנות את שורת title של הרשומה שיצרת לטקסט ייחודי לצביעה הזאת -פשוט שם הצביעה, למשל דגם המטוס ושם החברה שפעילה אותו, אולי גם האו"ק שלו. מה שבא לך- כל עוד זה לא זהה לאחת מהtitle האחרות, הסימולטור יודיע לך אם זה לא נכון. אם זה נכון תוכל לראות את הסקין החדש שיצרת מופיע ברשימות המטוסים בסימולטור.
כל שאר השורות ברשומת הfltsim מתארות בעיקר את המטוס הספציפי שאליו הסקין שייך. אפשר להשאיר אותן ריקות, אפשר למלא את המידע אם בא לך.

נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 3 עריכות
#10 · לפני 15 שנים
אז תעשה את זה שוב. כי אין דרך אחרת.
תמשיך עם ניסוי וטעיה. שים לב רק להגדרות שהזכרנו לך- האחרות לא משנות. למד את המבנה של קובץ aircraft.cfg ונסה לחקות את המבנה הזה כדי ליצור רשומת סקין חדשה בתוכו.

זה תמיד לוקח זמן. אבל זו הדרך הטובה ביותר ללמוד.

אם התקנת אי פעם סקין חדש למטוס כלשהו אתה תצחק כשתבין שזה בעקרון אותו התהליך.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.