55 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 בעיה קטנה בלנצ'ר + שאלה
דיון

בעיה קטנה בלנצ'ר + שאלה

20 הודעות 3,220 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
acef,
מצטער בשם ינון, מה שנכתב פה באמת לא היה נחוץ.
ינון מספיק עם התגובות האלה. אתה לא יותר טוב מהם בשום מובן, ומצטער על מה שאני אומר עכשיו אבל ממש לא מעניין אותי מה ירין אומר, מבחינתי ירין הוא הגורם המרכזי למדורה הזו.
#2 · לפני 15 שנים
ינון- אין לי מושג מה אתה רוצה או מנסה להגיד.
ה110- או שאתם מנחילים דרך ארץ והגיון בריא לאנשים שלכם או שאני מעיף מכאן לצמיתות כל אחד שיעשה שטות כזאת. גם ככה התדמית שלכם לא בדיוק חיובית אחרי התקריות האחרונות. אתם לא רוצים שמישהו ידפוק לכם את הכל עוד יותר. לי נמאס מהבולשיט הזה.

אף אחד לא ישפוט אותכם אם תזרקו משפטי אגו של הטייסת שלכם כמו "התשובה בחסות...". עקיצות כנגד טייסות אחרות או בכללי תמיד היו דבר מקובל וסביר. כמובן גם לזה יש גבולות.
שפטו אותכם אך ורק כשהיו שקרים ומזימות. כולנו רוצים לשכוח את הפרק הזה בהיסטוריה אבל הפעם ינון פשוט לא נותן לנו. מעניין למה.

ינון- ברכותיי, הצלחת להפעיל את נוהל אפס סיבולת (חוקי הפורום, חבר, צריך לקרוא). לכולנו נמאס מהעניינים האלה כבר לפני הרבה זמן. 30 ימי חופש על חשבון המערכת.
בניגוד לכתוב בנוהל- אני לא מוחק את ההודעות האלה. זה יהיה חלק מהעונש.

ה108- מספיק שתתנו ליריב לפגוע בעצמו. אני לא אסבול יותר תגובות לשטויות האלה. אין לכם סיבה או צורך לתת מכות נגד. באן לשבועיים יהיה השכר לתגובות שמלבות את האש.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 15 שנים
YUVALG13 כתב/ה:תודה על העזרה הסתדר

זה היה בסוף עניין הגרסה?

ובנימה אופטימית זו,
וואו, כמה בלאגן על כלום..
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 15 שנים
חבל שאין חיבור ישיר כמו בAF מתוך הסימולטור וזהו,
וגם העניין של הBandwith רק מוריד מהכיף.
#5 · לפני 15 שנים
אין שום בעיה להתחבר מתוך הסימולטור.
אתה פשוט צריך לקבוע את הIP שלך, את הIP של השרת ואת הBANDWIDTH בחלון התקשורת לפני ההתחברות.

זה סתם מסורפל והRL חוסך ממך את "הניירת"
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.