·
לפני 15 שנים
שלום לכולם ,ושבת שלום.
נתקלתי ב-2 שאלות בנוגע להטלת פצצות לייזר על כל סוגיהן ומקווה שתוכלו לעזור לי.
1.אני ננעל על המטרה לדוגמא מ-MFD השמאלי,לאחר מכן עובר למסך ה- ב-MFD הימני
ל- TGP, ואז אני יכול לראות על מה הפצצה מכוונת.(כמובן שלייזר מחומש,וכל הפעולות הבאות שלי הן כמו שצריך בהפצצת CCRP.)
ואז DMS Down , (מעביר את השליטה למסך הTGP)ואז TMS Up ומופיע לי - IR Area..
הסמן של הראדר הוא חופשי ואני יכול להחליט בעצמי לאן לכוון את הפצצה.
השאלה היא האם גם לכם זה קורה,שצריכים כל הזמן לשמור שסמן הראדר יהיה על המטרה עד הפגיעה,ופעם או פעמיים ,קורה שסמן הראדר קופץ טיפה מעל או מתחת למטרה?
2.ראיתי שב-AF , RV וב-FF יש אפשרות גם כשרוצים לפגוע במטרות גדולות,רחבות, כמו בניין אז להינעל בTGP על מטרה בעזרת Point ,ניסיתי אלפי פעמים להגיע למצב נעילה - Point על מטרות כמו בניינים (כשרוצים להינעל למשל על רכבים לסוגיהם,כמובן שזה ננעל ב-Point).
בקיצור האם זה אפשרי ב-OF,ואם כן מה לעשות?
תודה רבה! 🙂
נתקלתי ב-2 שאלות בנוגע להטלת פצצות לייזר על כל סוגיהן ומקווה שתוכלו לעזור לי.
1.אני ננעל על המטרה לדוגמא מ-MFD השמאלי,לאחר מכן עובר למסך ה- ב-MFD הימני
ל- TGP, ואז אני יכול לראות על מה הפצצה מכוונת.(כמובן שלייזר מחומש,וכל הפעולות הבאות שלי הן כמו שצריך בהפצצת CCRP.)
ואז DMS Down , (מעביר את השליטה למסך הTGP)ואז TMS Up ומופיע לי - IR Area..
הסמן של הראדר הוא חופשי ואני יכול להחליט בעצמי לאן לכוון את הפצצה.
השאלה היא האם גם לכם זה קורה,שצריכים כל הזמן לשמור שסמן הראדר יהיה על המטרה עד הפגיעה,ופעם או פעמיים ,קורה שסמן הראדר קופץ טיפה מעל או מתחת למטרה?
2.ראיתי שב-AF , RV וב-FF יש אפשרות גם כשרוצים לפגוע במטרות גדולות,רחבות, כמו בניין אז להינעל בTGP על מטרה בעזרת Point ,ניסיתי אלפי פעמים להגיע למצב נעילה - Point על מטרות כמו בניינים (כשרוצים להינעל למשל על רכבים לסוגיהם,כמובן שזה ננעל ב-Point).
בקיצור האם זה אפשרי ב-OF,ואם כן מה לעשות?
תודה רבה! 🙂