141 חברים מחוברים
8 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 8 H H I I I +3
בית פורומים פלייט סימולטור בעיה ב PMDG738
דיון

בעיה ב PMDG738

9 הודעות 1,791 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום.

הורדתי את PMDG 738
אבל לPMDG 738 אין לו כנפונים , ואמור להיות דווקא למטוס הזה כנפונים.
יש אולי דרך להוסיף את הכנפונים ?
ראיתי מדריך איך להוסיף כנפונים ב IFLY אבל אני צריך לPMDG.

בתודה
בכבוד רב,
גיא פינגר
#4 · לפני 15 שנים
בסדר הבנתי שהפורום לא תומך גם בתוספים לסימולטור.

אפשר לנעול 🙂
בכבוד רב,
גיא פינגר
#6 · לפני 15 שנים
דביר, הפורום תומך בתוספים לסימולטורים.
אבל לא כאלה שלא השגת בדרך הישרה. מעבר להיבט החוקי והמוסרי, זה פשוט בלתי אפשרי טכנית לתמוך בהורדות לא חוקיות!
הורדות כאלה עוברות שינויים על ידי מי שזה לא יהיה שפרץ את ההגנות עליהן ובדרך כלל גם מתעסק בתוכן המוצר. תמיכה טכנית מניחה שהמוצר עצמו תקין לחלוטין- רק כך אפשר להתחיל לעזור (וכמובן- הורדה פרוצה היא לא מוצר תקין).

"אפשר לנעול" זה בFXP ופורומים אחרים שתקועים בהתפתחות שלהם. כאן זה צעד לעצירת דיון אם הוא גולש מעבר לנושא שלו או צעד לענישה, לא הליך ריק מתכלית.
אני מכבד את הבקשה (או הרשות) שלך לנעילת הדיון, אבל אני מחליט שלא לעשות זאת.

אם הייתי פשוט נועל כמו רובוט, בלי שום סיבה הגיונית, ההודעה הזאת שלי לא הייתה קיימת ואתה לא היית לומד מה הולך אצלנו.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 15 שנים
צודק, אבל רק שתדע שמישהו קנה את הPMDG737 לFS9 העלה אותו לשרת הורדה (כמו מגהאפלוד) , ואני הורדתי אותו, לא השגתי אותו בדרך אחרת פשוט מישהו קנה אותו והעלה אותו לרשת.

ו ה"אפשר לנעול" אתה צודק זה באמת מ FXP פשוט אני גולש שם דיי הרבה אז אני נתקע עם זה לפעמיים
😄
ותודה אני עכשיו יודע שאתם לא נועלים כל דיון , אני עכשיו ארקא את כל החוקים לעומק יותר ואבין איך הפורום הזה מתנהל שאני לא ייעשה פדיחות בעתיד 🙂
בכבוד רב,
גיא פינגר
#8 · לפני 15 שנים
dvir21895 כתב/ה:צודק, אבל רק שתדע שמישהו קנה את הPMDG737 לFS9 העלה אותו לשרת הורדה (כמו מגהאפלוד) , ואני הורדתי אותו, לא השגתי אותו בדרך אחרת פשוט מישהו קנה אותו והעלה אותו לרשת.

ו ה"אפשר לנעול" אתה צודק זה באמת מ FXP פשוט אני גולש שם דיי הרבה אז אני נתקע עם זה לפעמיים
😄
ותודה אני עכשיו יודע שאתם לא נועלים כל דיון , אני עכשיו ארקא את כל החוקים לעומק יותר ואבין איך הפורום הזה מתנהל שאני לא ייעשה פדיחות בעתיד 🙂

הגונב מגנב פטור?
Bar Rodoy
British Airways Virtual

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.