111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור זמני טיסה לא הגיוניים
דיון

זמני טיסה לא הגיוניים

6 הודעות 1,875 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
אני החלתתי לעשות טיסה מהונג קונג לטורונטו פירסון עם LR777-200 של אייר קנדה,אבל כאשר אני מסתכל על זמן הטיסה בnav log והוא אומר לי שזמן הטיסה היא 25:55H.זה פשוט לא הגיוני מישהו יכול להסביר למה בבקשה? 🙂
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#2 · לפני 15 שנים
ומה לא הגיוני כאן? הוא כותב לך שזמן הטיסה עם בואינג 777-200LR מהונג קונג לטורונטו הוא בדיוק 25 שעות ו55 דקות.

זה בהנחה שלא ייגמר לך הדלק באמצע הדרך, שתטוס במהירות הנכונה ושלא יהיו עיכובים מיותרים. 🙂

עד כמה שאני זוכר הטיסה הארוכה ביותר שבואינג 777-200LR עשה אי פעם היא טיסה של 22 וחצי שעות מהונג-קונג ללונדון.
לא נראה לי שהוא ישרוד עד לטורונטו, אבל כדאי לך לבדוק מבחינת מרחק טיסה אם זה אפשרי, זה גם תלוי בדרך בה אתה מטיס את המטוס כמובן.
#3 · לפני 15 שנים
תקשיב תצפה בסירטון הבאה ותקרא את התגובות:

בתגובות כתוב שהוא טס מהונג קונג לקנדה עם 777-200lr זה אומר שהוא יכול.עכשיו לדעתי הסימולטור רק טועה בזמנים. 🙂
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#4 · לפני 15 שנים
FreeFlight כתב/ה:ומה לא הגיוני כאן? הוא כותב לך שזמן הטיסה עם בואינג 777-200LR מהונג קונג לטורונטו הוא בדיוק 25 שעות ו55 דקות.

זה בהנחה שלא ייגמר לך הדלק באמצע הדרך, שתטוס במהירות הנכונה ושלא יהיו עיכובים מיותרים. 🙂

עד כמה שאני זוכר הטיסה הארוכה ביותר שבואינג 777-200LR עשה אי פעם היא טיסה של 22 וחצי שעות מהונג-קונג ללונדון.
לא נראה לי שהוא ישרוד עד לטורונטו, אבל כדאי לך לבדוק מבחינת מרחק טיסה אם זה אפשרי, זה גם תלוי בדרך בה אתה מטיס את המטוס כמובן.

הטיסה הארוכה ביותר הייתה מסידני ללונדון ללא עצירה ודרך האוקינוס השקט.

וכדי לטוס מהונג-קונג לטורונטו ב26 שעות המטוס אמור לטוס במהירות של 260 קשר, שזה הרבה מתחת למהירות(הקרקעית) הרגילה בטיסה(בערך 450-550 קשר).

הNAV LOG תמיד טועה ולכן לא משתמשים בו, אלא עובדים עם תוכנות תיכנון טיסה כגון FSBUILD.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#5 · לפני 15 שנים
falcononeone כתב/ה:[quote="FreeFlight"]ומה לא הגיוני כאן? הוא כותב לך שזמן הטיסה עם בואינג 777-200LR מהונג קונג לטורונטו הוא בדיוק 25 שעות ו55 דקות.

הטיסה הארוכה ביותר הייתה מסידני ללונדון ללא עצירה ודרך האוקינוס השקט.

וכדי לטוס מהונג-קונג לטורונטו ב26 שעות המטוס אמור לטוס במהירות של 260 קשר, שזה הרבה מתחת למהירות(הקרקעית) הרגילה בטיסה(בערך 450-550 קשר).

הNAV LOG תמיד טועה ולכן לא משתמשים בו, אלא עובדים עם תוכנות תיכנון טיסה כגון FSBUILD.[/quote]

אולי במקרא אתה יודע באיזה גובה טיסה לטוס כדי שהמהירות והדלק יתאימו? 😎
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.