61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית Free track מדד JPS
דיון

Free track מדד JPS

6 הודעות 1,427 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
משום מה פעם שהשתמשתי בFREETRACK מדד הJPS שנמצא בסמוך למדד הFPS היה ב1 או 2 אבל עכשיו הוא מזנק לפעמים ל15 מבלי שאני משנה משהו !
וככל הנראה זה גורם ללאגים מטורפים בFREETRACK עד כדי כך שאי אפשר להשתמש בו . . . 🙁
אם יש למישהו פתרון אני אשמח לשמוע אותו !
#2 · לפני 15 שנים
האם אתה משתמש באותה מצלמה?
האם שינית איכשהו את ההגדרות?

מדד JPS משקף את היציבות של קצב הפריימים ומצביע בעיקר על ענייני חומרה- המצלמה לא מתקשרת בצורה יציבה עם המחשב- בעיקר כי היא "מתאמצת" יותר מדי.
נסה להוריד בהגדרות המצלמה את הבהירות לנקודה נמוכה ככל האפשר (אצלי הוא על 0, כשאני מעלה אותו לסביבות 50 אני מקבל JPS של 7).
נסה גם להוריד את הגדרת Exposure לנקודה המינימלית ביותר, להגביר את Gamma כמה שיותר קרוב ל1.
כל אלה יורידו את העומס מהמצלמה ומהמעבד שלך ויעבירו מינימום נתונים בוידאו- המטרההיא לבודד ככל האפשר את הלדים. וודא,בנוסף, שהגדרת Threshold של פריטראק נמצאת על אפס, או לא יותר מ10.

אם אתה עדיין לא מצליח להגיע למצב שהלדים הם הדבר היחיד שהמצלמה רואה ומעבירה בוידאו למחשב ואתה משתמש בלדים רגילים- אני מציע לך לעבור לאינפרא אדומים ולשים פילטר א"א על העדשה של המצלמה. אין טוב מזה לבידוד הלדים- ככה מבטיחים שהמצלמה תקלוט אך ורק אותם.

עם כל ההגדרות האלה- המצב אצלי הוא 29FPS ו 0JPS.
אם כל זה עדיין לא עוזר- תשיג מצלמה נורמלית כי נראה שלשלך נגמר הסוס.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 15 שנים
ועוד שאלה קטנטונת !
כשאני מסובב את הראש האור של הלד מתפצל לפעמים לשניים . . . הלד משוייף ושטוח !
עכשיו השאלה היא כזו , אם אני ישייף את הלדים כמה שיותר לרכיבי הברזל בפנים לא תהיה לי הבעיהה הזו ?
ומישהו אמר לי שזה מוריד מעוצמת הלדים בצורה קיצונית, זה נכון ?
#4 · לפני 15 שנים
העוצמה שלהם נשארת זהה. פשוט האור שלהם מתפזר בזוית רחבה יותר ולכן נחלש יחסית לנקודה מרוכזת.
אל תשייף אותם יותר. האור מתפצל אולי בגלל שהמצלמה קרובה מדי ללדים ורואה את הדיודה עצמה וגם את האור שמתפזר מקצה הלד. אולי שיוף קרוב יותר אל הדיודה יעזור במקרה הזה- אבל תזהר עם זה. תמיד תשאיר פלסטיק מעליה!

כדי לדעת מה בדיוק הגורם לפיצול פשוט תסתיר את החצי הלא רצוי עם האצבע ותראה מה הנקודה שהסתרת על הלד. צבע אותה בשחור או משהו.

בצורה קיצונית? אני לא חושב. שלי משוייפים כמעט עד לדיודה (מילימטר וחצי פלסטיק נשאר) והאור שלהם מספיק למרחק של עד שני מטרים מהמצלמה.

#6 · לפני 15 שנים
כלל לא. שלושה לדים אינפרא אדומים שמקורם משלטי טלויזיה ישנים (זה לא באמת משנה).
פילטר א"א על מצלמת הרשת והגדרות חשיפה של המצלמה שיושבות ממש על הגבול של קליטת הלדים.
אם צריך יותר טווח- מגביר את הבהירות ומוסיף קצת לסליידר Threshold של פריטראק (אבל זה מוסיף קצת jitter, עד 7 בהגדרות גבוהות מאוד).

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.