109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים פלייט סימולטור הגבלת טעינה
דיון

הגבלת טעינה

13 הודעות 2,107 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום לכולם,
מאז ומתמיד הסימולטורים של מייקרוסופט טוענים את כל מה שבסביבתו של כלי הטיס לפי מרחק מסויים.

FSX לעומתם הוא הסימולטור שטוען למרחק הגדול ביותר, המחשב שלי לא עומד בזה, ולכן בכל פעם שאני פונה לכיוון שבו יש עיר, הסימולטור טוען אותה מרחוק (רוב הזמן כשבקושי אפשר לראות אותה) וזה מוריד לי הרבה FPS על כלום.

למשל אם אני נמצא בבסיס פלמחים, כשאני אסתכל לכיוון דרום יהיה לי FPS גבוה וחלק, אבל כשאני אפנה לכיוון צפון שם נמצאת תל-אביב, תהיה לי ירידה חדה במידת הפריימים, כשבכלל אי אפשר לראות את תל-אביב באופק. ואז אם אסתובב חזרה לכיוון דרום הFPS יחזור שוב להיות חלק.

האם יש אפשרות להגביל את הטעינה הזאת למרחק יותר קצר בFSX כדי למנוע ירידת פריימים לחינם?

תודה לעוזרים. 🙂
#2 · לפני 15 שנים
יש בגדרות חלק שקובע את "טווח הראיה", ככל שתקטין אותו הסימ' יטען הרבה פחות סינרי למרחקים.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 15 שנים
אני יודע שהיא קיימת בFS9, אבל אין אותה בשום מקום בFSX. 😱

או שאולי היא מתחבאת לה תחת שם אחר?
#7 · לפני 15 שנים
בחייך נועם, ואתה עוד כתבת את המדריך שקיבל מקום של כבוד בדביק 🙁
הגדרת Level of detail radius עושה בדיוק את מה שאתה מתאר- מגבילה את רמת הפירוט ברדיוס ספציפי מסביב למטוס.
אני גם מציע לך להוריד בקליק את כמות האוטוג'ן.

אגב, האם אתה משתמש בהגדרת מרחק ראיה (בהגדרות מזג האויר שבטיסה- אפשר ליצור איזורי מרחק ראיה בדיוק כמו שיוצרים שכבות עננים, רק טאב שונה באותו חלון)? זה מאוד שימושי למניעת טעינה של דברים רחוקים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים
#8 · לפני 15 שנים
וואו זה מוזר, בכל שנותי עם הסימולטור הזה מעולם לא שמתי לב למילה "Radius" בהגדרה הזאת.
אפילו במדריך לא כתבתי את זה, תמיד ראיתי "Level of detail" וחשבתי שזאת הגדרה כללית.

תודה על העזרה. אני חושב שאני צריך ללכת לנוח רגע. 😱
#11 · לפני 15 שנים
לא..פשוט ככל שאתה יורד ברמה יש סינרים שלא יעלו בכלל ופה אני מדבר מנסיון אני רק לא זוכר איזה סינרים..ועוד דבר גם אם תוריד את הרמה ככה שתתקרב המחשב יצטרך לטעון את הסינרי בפחות זמן דבר שיגרום גם להאטה
#12 · לפני 15 שנים
המערכת שלי יכולה לטעון את הדברים האלה בלי שום בעיה, זה פשוט שהיא לא יכולה לטעון הרבה בבת-אחת.
#13 · לפני 15 שנים
יהונתן, ההשפעה על סינרי היא דרך סליידר scenery complexity ולרוב האובייקטים יתחילו באמת להעלם מתחת לNormal, אז אני מניח שכל עוד שומרים על ההגדרה הזאת או משהו מעליה- לא תהיה בעיה של אובייקטים חסרים.

מרחק הטעינה ורמת הפירוט (איך שהבנתי זה גם משפיע על רזולוציית הקרקע) מושפע יותר מהכל מסליידר LOD radius.

נועם, אני עדיין חושב שתרצה להוריד בקליק או שניים את סליידר צפיפות ה autogen.
תוכל להשפיע בנפרד על הכמות המקסימלית של מבנים או עצים (למשל להשאיר הרבה עצים ומעט בניינים) דרך FSX.CFG, התהליך מתואר כאן:
http://support.microsoft.com/kb/555739

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.