146 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור דיון התמונות הרשמי [4]
דיון נעוץ

דיון התמונות הרשמי [4]

713 הודעות 107,192 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 13 שנים
[align=center]תוך כדי חיפושים בגוגל אחר כל מיני סינרים למיניהם מצאתי סינרי חינמי מ 2006 שנקרא "project canary" עם תמונה שנראית מבטיחה:

אמרתי ננסה... אפשר להוריד מכאן: http://flyawaysimulation.com/downloads/files/7670/fsx-project-canary-2006-scenery/

הבעסה שזה המקום היחיד שאפשר להשיג את הסינרי הזה כרגע וזה שרת איטי רצח. לקח יותר מחצי יום עד שזה סיים לרדת וחייבים להשתמש במנהל הורדות כי לפעמים השרת מתנתק ואז ההורדה עלולה להתחיל מההתחלה...

התקנתי את זה עכשיו, אמנם יש כמה בעיות בהתקנה אבל הצלחתי להפעיל את אחד האיים וזה מה שמתקבל:

הכנתי גם סרטון קצר עם הלנקר לגסי:

[/align]
#4 · לפני 13 שנים
האמת שאני לא זוכר איזה אי זה היה.. נראה לי ש LA PALMA. אני לא זוכר 100% כי לא עסקתי בשמות שלהם, פשוט התקנתי וניסיתי אותם לפי הקוד של השדה תעופה.

בכל אופן, הסינרי הזה יש לו בעיות מסתבר. מצאתי סינרי אחר של הקנריים, מאיזור 2009-2010, שעובד מצויין ומציג את אותה איכות אם לא טוב יותר. עם זאת, שלחתי ליוצר של הסינרי הישן מייל, לראות אולי יש תיקונים ל FSX כי הסינרי שלו יצא לפני הסרביס פק למיניהם וכנראה יש אי תאימות שגורמת לתקלות.

הנה תמונות מהסינרי החדש יותר, מהאי טנריף (ברקע יש אי אחר עם סינרי דיפולטי מכיוון שהתקנתי רק את האי הזה כרגע):

[align=center]

[/align]
#7 · לפני 13 שנים
חחח לפי ALITALIA. 🙂

אני צוחק כן?

טסתי איתם פעם ואיך שעליתי על המטוס הסתובבה אליי גברת מבוגרת שאעזור לה לשים תיק בתא אחסון עליון. עזרתי לה ובתמורה היא אמרה לי GRACIAS בחמימות ספרדית של סבתא כזה. 🙂
#9 · לפני 13 שנים
ראשית זה בבן גורון שהיתכוננתי להמראה לרומה.
וכן באלאיטליה הם יקרניים, הביאו לי פרות מקוררים, לא משתווים לאל על .
בברכה עומרי ו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.