75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור איך מוחקים את התוכנה World Of Ai?!
דיון

איך מוחקים את התוכנה World Of Ai?!

16 הודעות 2,543 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום!

התקנתי לפני שנה חצי שנה את תוכנת הטרפיק World Of Ai, רציתי להתקדם למשהו יותר "רציני" קניתי את התוכנה סקיי טרפיק.

בשביל להתקין את סקיי טרפיק צריך למחוק את World Of Ai, רציתי להסיר אותה, חיפשתי את התוכנה ב"הוספה או הסרה של תוכניות" ולא מצאתי את התוכנה, חיפשתי בתיקיה של הסימולטור ולא מצאתי, איך מוחקים את התוכנה הזאת?!

חייב עזרה! תודה מראש!
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#2 · לפני 15 שנים
יש לי שאלה שקשורה לתוכנה:יש גבול של חברות תעופה שאפשר להתקין בworld of ai?
#6 · לפני 15 שנים
התהליך האוטומטי הוא מחיקה דרך expert mode בתוכנת ההתקנה של WOAI.
תהליך אחר (או משלים) הוא למחוק קבצים שמכילים WOA בשם הקובץ בתיקייה Microsoft Flight Simulator X\Scenery\World\Scenery

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#10 · לפני 15 שנים
אליזה כתב/ה:איפה אפשר למצוא את הworld of ai של ישראייר?
אין של ישראייר וזאת אחת הסיבות שאני משתדרג תוכנה.

מייק אני מתכוון שאם אני מוחק את אותם קבצים שאמרתה לי, התוכנה world of ai לא עובדת יותר על הסימ'? ואפשר להתקין את סקיי טרפיק בלי חשש לשיבושים?
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#11 · לפני 15 שנים
בעקרון כן, זה פשוט תהליך ידני. מה שאתה מוחק שם אלה קבצי סינרי שמורים למטוסי הAI את הנתיבים.
אל תשכח גם למחוק את מטוסי הAI שנוספו עם ההתקנות, זה סתם מפריע.

לא יודע לגבי התנגשויות אפשריות עם סקאי, אבל בהתחשב בעובדה שהחבילה הזאת לא נוצרה באופן הכי חוקי שיש, לא הייתי מצפה להרבה.

#14 · לפני 15 שנים
היא מורכבת מחבילות של יוצרי תוספי AI אחרים. מי שזה לא יהיה שבנה את SKAI צירף את כל החבילות האלה יחד למרות שיוצריהן אסרו על כך. לכן החבילה הזאת מפירה את זכויות יוצרי חבילות הAI שנמצאות בה ואין ממש מה לצפות לתמיכה רשמית כלשהי בבעיות בה- פשוט אין לה באמת אבא ואמא.

#15 · לפני 15 שנים
את SKAI אי אפשר לקנות, אפשר להשיג אותה דרך דרכים לא חוקיות. אני ממליץ על WOAI, ואפשר להוסיף את ישראייר ידנית.
Bar Rodoy
British Airways Virtual

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.