144 חברים מחוברים
4 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 3 e I y voice 1 s
בית פורומים תעופה וביטחון יציאות עם נשק בקורס טיס
דיון

יציאות עם נשק בקורס טיס

72 הודעות 14,554 צפיות לפני 15 שנים
#2 · לפני 15 שנים
Tal-T, תקשיב אם עוד פעם אחת תסיט שוב את הדיון לאחר שכבר הוא חזר למקורו, תקבל באן לשבוע.
כך את זה כאזהרה, ואם אתה רואה שאותו משתמש שאתה מנהל איתו שיחה מפריע לך פשוט תתעלם, או במצב אחר תפנה אלינו.

כך את זה כטיפ.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#3 · לפני 15 שנים
את התשובה הנכונה תקבל רק אחרי שתתגייס ותצבור פז"ם כי אני לא רוצה להרוס לך את האפקט הרצוי.
#4 · לפני 15 שנים
Dingo, כנ''ל לגביך סיימנו את הנושא הנדון הזה, וסטיתם מהנושא העיקרי, תגובה נוספת ותקבל באן להתרעננות.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#5 · לפני 15 שנים
רגע רגע רגע... בטיס לא עושים 05... עושים 03 וגם... אה...זה אם אני לא טועה...יוצא לי לחזור הביתה באוטובוס שהרבה פרחי טיס נוסעים בו ואף פעם לא ראיתי אותם עם נשק....
118...Big things are done secretly
#7 · לפני 15 שנים
נחמד ביותר לדעת, אני עד עכשיו חשבתי שבטיס לא חוזרים עם נשק, לדעתי זה רק מוסיף לאפקט הוואו, אבל תכלס זה מיותר, חוץ מלחברה שגרים קרוב לגבולות .
#8 · לפני 15 שנים
אז ניראלי שסיכמנו את הנושא ואפשר לנעול.
וכבר אמרתי , אני גר קרוב לקו האש, חולון - מסוכן פה 😢
#9 · לפני 15 שנים
Tal-T כתב/ה:אז ניראלי שסיכמנו את הנושא ואפשר לנעול.

יש אישור מהמפקד לנעול?

חביבי, אנחנו לא FXP פה שכל דיון ננעל. אין לנו צורך בנעילה של דיונים כאלה, כי אולי הם יתרמו למישהו שרוצה לשאול עוד שאלה בחודשיים הבאים, ואולי גם הם פשוט ישקעו לקרקעית הפורום בלי שננעל או לא ננעל אותם.
תודה על העצה.

צום קל!
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#10 · לפני 15 שנים
Prince869 כתב/ה:[quote="Tal-T"]אז ניראלי שסיכמנו את הנושא ואפשר לנעול.

יש אישור מהמפקד לנעול?

חביבי, אנחנו לא FXP פה שכל דיון ננעל. אין לנו צורך בנעילה של דיונים כאלה, כי אולי הם יתרמו למישהו שרוצה לשאול עוד שאלה בחודשיים הבאים, ואולי גם הם פשוט ישקעו לקרקעית הפורום בלי שננעל או לא ננעל אותם.
תודה על העצה.

צום קל![/quote]

סליחה , רק אל תירה בי !
#11 · לפני 15 שנים
^ מדהים. אם ככה אתה מפרש את טון ההודעה של רז אז צר לי. הדבר האחרון שאפשר להבין מההודעה שלו זה שהוא כועס או משהו.
היא פשוט שם כדי שתבין שמי שרשאי להחליט אם לנעול דיון או לא הוא אחד מהמנהלים. ולא, גם לפותח הדיון אין ממש את ההחלטה הזאת.
נעילת דיון היא צעד שמוגדר כענישה (עד כמה שאפשר להשתמש במושג הזה בפורום) ולכן הפעולה שמורה רק כדי לכפות את סוף הדיון. אין כאן סיבה לכפות את סוף הדיון מכיוון שלא בוצעו כאן עבירות, די פשוט, לא?

אף אחד לא מחפש אותך, אף אחד לא מנסה לתקוף אותך, תשתחרר קצת 😉

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#12 · לפני 15 שנים
יצאתי טיפה מבולבל מפה(מצטער אם אני חוזר על משהו), אבל פרחי טיס עושים טירונות 03 או 05 ?
#13 · לפני 15 שנים
^בטירונות שבשלב המכין פרחי הטיס עושים 03 ובשלב הבסיסי עושים 05.
#14 · לפני 15 שנים
הכי קשה בצבא זה המילואים. לתפוס קו במשך חודש על תקופת לימודים/עבודה זה חרא*25 שנה
אני אגיד לכם מה הכי כיף- לתפוס תחת על צעירים... אלא שעוד לא התגייסו ולא יודעים כלום מהחיים שלהם...זה לא שהם כבר כמעט בני 18 ואנשים בוגרים. הם הרי לא טעמו את טעמו הערב של הלוף הצבאי- הם ילדים... 😉

סתם שתדעו לכם- אין שום בושה ושום בעיה ב"לתפוס מנשק". ההואסח הוא נדבך חשוב בגאוות היחידה הצהלית. אין שום סיבה מבצעית הגיונית שב669/שדלג מסתובבים עם טריג' השלכה ושמים איזו ירוק בכל חור אפשרי- זאת פשוט הדרך היחידה לדעת שמדובר בשלדג/669.
ה"וואסח" וה"קרביות" זה מנוף שהשתמשו בו כדי להעלות (בהצלחה יתרה דרך אגב) את אחוז הגיוס לגבעתי-נתנו להם תבורים. כנ"ל אגב לגבי קרקל...
לרוב ידיות הסתערות, כתות ושאר הצעוצעים משמשים נטו לפוזה ולא מהווים שום יתרון טקטי- זה עושה רק טוב... היו לי לא מעט חיילים ש"ידית טרור" גרמה להם להם לבצע את המשימה טוב יותר במעצר ואפילו במחסום כי הם הרגישו בסרט.

ת'אמת לצאת עם ארוך הביתה זאת גאווה מפוקפקת... אני במקומך הייתי שמח לוותר על התענוג 🙂
#15 · לפני 15 שנים
וואסח זה ילדותי ופוגע במבצעיות. (תראה לי שהבחור שיש לו ים שפצורים וגומי הפעלה על הנשק מצליח בהתקלות לירות כמו שצריך..)

הוואסח ו"קרביות" (אני שמח ששמת את זה במרכאות) זה"מנוף"?
איזה מן קשקוש זה?

אין לזה שום יתרון טקטי אבל זה עושה רק טוב???
טוב למי?? למחבל שיורה עליך ואתה לא מצליח לירות כמו שצריך מרוב ה"צעצועים" שמוצמדים לך לנשק?

ורק שתדע
ה M-16 ארוך הוא נשק מעולה אם יודעים להשתמש בו כמו שצריך.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.