138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית חוות דעת על מפרט
דיון

חוות דעת על מפרט

7 הודעות 1,625 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
אשמח לקבל הערות לגבי המפרט הבא שבכוונתי לקנות:

מעבד Core i7 930
לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R
זיכרון G-Skill F3-12800CL7T-6GBPI
ספק כוח CoolerMaster PRO 850W
כונן קשיח Samsung spinpoint F1 500GB HD502IJ
כונן SSD Intel X-25M SSD 160GB
מארז coolermaster Cosmos S
כרטיס מסך Gainward GTX460 1024MB
כונן DVD סטנדרטי
מ.הפעלה WIN 7 64bit
קירור מעבד CoolerMaster V8
#2 · לפני 15 שנים
זה מעולה! כמה עלה לך הספק כוח?? ובכלל המפרט? הדבר הייחידי שהייתי משנה זה משתמש ב I5 במקום I7 זה סתם יקר לאללה ואתה לא תוכל להבחין בהבדל.

ירין בר FSx Deluxe
#3 · לפני 15 שנים
אני בדיוק בודר עכשו הצעות מחיר.
הספק משהו באזור ה-1000 ש"ח.
וכל המפרט באזור ה-10,000

אני מתלבט אם ספק של 850 מספיק לשדרוגים עתידיים כגון הוספת כרטיס מסך נוסף ב-SLI ושיחזיק את כל התוספות של SAITEK. כרגע יש לי את הסטיק,דוושות,טייס אוטומטי,רדיו ומפסקים ואולי בעתיד אני ארכוש גם את המכוונים שלהם שכרגע הם במחיר ממש מטורף (כל אחד 600 ש"ח) וכדי שזה יהיה שווה צריך לקנות 6 כאלה.
#5 · לפני 15 שנים
וואי וואי אני עף באוויר עם מחשב כזה 😎

Allways Trust Your Instruments
#6 · לפני 15 שנים
הדבר המעצבן הוא המחיר היקר של ה-SSD. כ-2100 ש"ח. 20% מהמחיר.

למישהו יש ניסיון עם הכונן הזה ב-FSX. מרגישים שיפור? הדבר הכי מעצבן אצלי עכשו זה זמן הטעינה של כל דבר בסימולטור. (מטוסים,שדות וכו'😉 וכמובן גם פרימים נמוכים(-:

בנוסף אני מתכוון לרכוש גם REX 2. כמה מקום הוא תופס בכונן? אני מתכוון לקנות SSD 160 אבל אם 120 או 80 יספיקו גם ל-WIN7 וגם ל-FSX אז אני אקנה קטן יותר.
#7 · לפני 15 שנים
אני הייתי מציע להיפתר בכלל מה SSD זה עוד ניסיוני וזה סתם יקר, זה מהיר אני מסכים אבל שוב מעוד יקר אם כבר לקנות SSD על ללכת על המינימום של ה 80GB ולשם עליו מערכת הפעלה ותוכנות.
דבר נוסף ספק של 650W יהיה מעל ומעבר למה שאתה צריך, ולא משתלם היום להשתמש בSLI מסיבה אחת פשוטה, שני הכרטיסם גם אם יהיו מאותו דגם וסוג לעולם לא יעבדו בסינכרון מושלם מה שרק יגרום לLAG לא רצוי באמצע.

אבל זאת רק דעתי 🙂
מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.