55 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור צביעה של של על ל777-200 של OVERELAND
דיון נעול

צביעה של של על ל777-200 של OVERELAND

9 הודעות 1,550 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
ראשית כל:זה שאלה לא בקשה!בבקשה לא להביא קישור להורדה!רציתי לשאול אם מישהו יודע על קיומה של צביעה כזאת,כי כאשר אני חיפשתי מצאתי רק לזה של וייקלו. 😳 אם מישהו יוד על קיומה של צביעה כזאת,אני אשמח לדעת. 😛  

תודה מראש
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#4 · לפני 15 שנים
קודם כל, בן אדם שחטף באן, וכל בן אדם באשר הוא בפורום, צריך לחשוב על ההשלכות של השרשורים שלו מכל הכיוונים לפי חוקי הפורום.
אם הם לפי חוקי הפורום, אין בעיה, לא צריך לפחד.
ולמיטב הבנתי, אין כל רע בביקוש קישורים לצביעה, כי הורדת צביעה זה חוקי.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#5 · לפני 15 שנים
לא מדובר פה על חוקיות אלא על ספאם. האתר הזה הוא לא מנוע חיפוש.
אם הדיון הזה יכול להסתכם בתשובה של כן או לא (לבקשתו של פותח הדיון)- מה הטעם לקיומו בכלל?

אם אני שלילי לגבי כל העניין אז כנראה שמשהו עדיין לא בסדר בדיון הזה, או במי שפתח אותו.
אני לא מאמין שאדם שפוי שנמצא כבר כמה חודשים איתנו לא מכיר את AVSIM עדיין. וכמה קשה כבר יכול להיות לכתוב במנוע החיפוש שם מילות מפתח כמו overland 777 israel?

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 15 שנים
Mike_69th כתב/ה:לא מדובר פה על חוקיות אלא על ספאם. האתר הזה הוא לא מנוע חיפוש.
אם הדיון הזה יכול להסתכם בתשובה של כן או לא (לבקשתו של פותח הדיון)- מה הטעם לקיומו בכלל?

אם אני שלילי לגבי כל העניין אז כנראה שמשהו עדיין לא בסדר בדיון הזה, או במי שפתח אותו.
אני לא מאמין שאדם שפוי שנמצא כבר כמה חודשים איתנו לא מכיר את AVSIM עדיין. וכמה קשה כבר יכול להיות לכתוב במנוע החיפוש שם מילות מפתח כמו overland 777 israel?

אני מכיר את AVSIM פשוט חיפשתי שם את כל האפשרויות ןאין.אז הלכתי לגוגל ומצאתי רק ל 777-300 שלא עובד.
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS
#8 · לפני 15 שנים
אני כתבתי את זה ולא מצאתי.אני העתקתי את מה שכתבת ולא מצאתי. 😳
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS