107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון תקיפת הכור בבושהר
דיון נעול

תקיפת הכור בבושהר

12 הודעות 1,967 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
בוקר טוב!
לא מזמן שמעתי שלישראל נותרו 7 ימים מהיום לתקוף את הכור באיראן, אם לא - הכור שלהם כבר מוכן לתקיפה.
מה אתם אומרים על זה?אתם חושבים שחיה"א יצא לתקיפה?
אני חושב שהיסעורים כניראה התאמנו ברומניה שהמרחק מרומניה לישראל זה כמו באיראן לישראל, כניראה שתככננו שם משהו, היסעורים אומנם לא תוקפים אבל יכול להיות שהם יצינחו חיילים לשם שישימו מטענים או רדאר בשביל המטוסי קרב שיוכלו להפציץ מגובה גבוה.
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#2 · לפני 15 שנים
בסוף אנחנו לא נתקוף עד שכבר יהיה מאוחר מדי... ואנחנו נסבול מהתוצאות של זה...
אני מאוד מקווה שאני טועה אבל סביר להניח שאני לא
[align=center]

[/align]
#3 · לפני 15 שנים
אני לא חושב שישראל תתקוף באירן בהתראה קצרה כל כך וכשיש את האיום של הנ"מ המתקדם . . . .

למרות שאיך שהוא אני חושב שיש לה את הדרכים שלה . . . מה שלמדנו עד עכשיו זה שמדינת ישראל עשתה כמה דברים קשים הרבה יותר מזה מאז שהיא הוקמה . . . דברים שצבאות אחרים עדיין מנסים להבין.
#4 · לפני 15 שנים
שמעו, אני חושב שאם נתקוף שם כל העולם יהיה נגדנו והפעם ממש רציני, אבל אין מה לדאוג.
יש לנו את חיל האויר אחד מהטובים ביותר בעולם, עם צי גדול של מטוסים שיכולים לעשות הכל.
התקיפה הקודמת של הכור באיראן היית מאוד מסווגת, לך תידע אם אצלנו כבר תכננו תקיפה למחר עוד לפני 5 שנים?!
המודיעין יכול לדעת הכל על כל דבר, גם מה אתה עושה עכשיו בבית, מה אתה רושם בפריפלייט באותו רגע, אז מידע על הכור המסכן שלהם לא יהיה?הם בטח תכננו תקיפה, אולי עכשיו הם בדרך לשם בגובה נמוך, בדרך לתקיפה, אף אחד לא יכול לדעת מה הם עושים, מה שלא יהיה אותנו לא יתקפו יותר ממה שאנחנו תוקפים מדינות אחרות בעולם.
#5 · לפני 15 שנים
חחח.
אף אחד לא ישנא אותנו אם נתקוף שם,בעצם יודו לנו על זה שאנחנו עושים את זה..
התקיפה הקודמת באירן?רוצה לספר לנו משו?
וכן..יש להם כור מסכן ואתה משווה אותו למה אני כותב באינטרנט..
#6 · לפני 15 שנים
חבר'ה, אתם לא יודעים שום דבר, אני לא יודע שום דבר ורק מי שיושב ומתכנן תקיפה או מבצע אותה יודע דבר מה.
אז הדיון הזה חסר תועלת.
תרגעו, תלמדו, תעבדו, תתגייסו מי שבא זמנו -ושכחו מהעניין עד שתקראו בחדשות עליו.
עד אז, אין מה לדבר 😉

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 15 שנים
באמת מייק - אין מה לדבר פה על כלום, בגלל זה רשמתי למעלה מה אתם אומרים?יתקפו או לא? 🙂
#9 · לפני 15 שנים
lior_678,
מאיפה שמעת שיש לנו 7 ימים, האם זה מקור אמין ?
ואיזאנה, למה בהתראה קצרה? היו בערך שנתיים להתאמן.
#10 · לפני 15 שנים
גם אני שמעתי על זה היום.. אמא שלי אמרה לי שהיא שמעה בחדשות או משהו בסגנון...
ותכלס זו לא התרעה כזו קצרה... אני בטוח שהמודיעין שלנו ידע על זה עוד לפני שהם התחילו את התהליך יצור.
[align=center]

[/align]
#11 · לפני 15 שנים
YUVALG13 כתב/ה:lior_678,
מאיפה שמעת שיש לנו 7 ימים, האם זה מקור אמין ?
ואיזאנה, למה בהתראה קצרה? היו בערך שנתיים להתאמן.

היו שנתיים להתאמן ונותרו 7 ימים להפעלת הכור ! זו ממש טיפשות . . . אז עוד היו יכולים לתפוס אותם לא מוכנים אבל עכשיו הם יודעים שזו ההזדמנות האחרונה שלנו לעשות משהו אז הם רכשו מערכות נ"מ SA10 שהם איום רציני ! והם בטח יהדקו את ההגנה

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.