95 חברים מחוברים
5 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 4 H I r y voice 1 H
בית פורומים תעופה וביטחון קרבות אוויר- בעתיד
דיון

קרבות אוויר- בעתיד

18 הודעות 3,105 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
בערוץ ההיסטוריה היה פרק שמסביר על טכנולוגיית העתיד במטוסי קרב בעיקר בF35 וF22.
מעניין מאד ומומלץ לצפות מהתחלה עד הסוף:
http://www.youtube.com/watch?v=9KpjgHYjcA4&feature=PlayList&p=1A0ACA683671160A&index=0&playnext=1
בקישור ניתן להגיע לחלק הראשון ומשם יש גישה לשאר החלקים (לא פרסמתי כי זה הרבה חלקים וזה לא בריא לעמוד).
בין הנושאים המוסברים:
טכנולוגיית החמקנות, קסדות תק"ע , שיתוף פעולה בין מטוסים, קרבות צמודים ואפילו רכבי חלל .

נ.ב : את החלק הראשון התחילו להקליט בערך דקה אחרי תחילת התוכנית.

תהנו
#4 · לפני 15 שנים
מצתער אבל זה כזה בולשיט שאחרי פרק 2 הפסקתי לראות. זה נורא מגמתי ופרופגנדה של האמריקאים. אמראמים FIRE&FORGET אויבים שטסים בכאלו מבנים כיום ולא עושים כלום כשיורים עליהם , כשכבר יורים על המטוסים שלך אז במקרה כמעט ולא נפגעים ומתפקדים ללא בעיה.. זה כבר מוגזם
RifleFighter
רמי וייברמן

#5 · לפני 15 שנים
מסכים עם רמי לחלוטין, לא שרדתי את הפרק הראשון.
הסרטונים האלה צולמו ע"י האמריקאים ונועדו להאדיר את שמם ותו לא.

בסופו של דבר, טכנולוגיב טובה ככל שתהייה יש את מי שמפעיל אותה...

אפילו מי מי שטס עם האמריקאים און ליין בפלקון יכול לראות את הבדלי החשיבה והטקטיקות, מה שבסופו של דבר משפיע הכי הרבה במלחמה.
#6 · לפני 15 שנים
מגמתי ופרופגנדה- למה לא? מה אפשר לצפות ממישהו שמעריץ את הטכנולוגיה שלו? מהצד הרוסי היית מצפה לאובייקטיביות ואמת?
הAIM-120 אכן מאפשר יכולת מסויימת של שגר ושכח, גם אם נעילת המכ"ם של המטוס המשגר נשברת לפני שהטיל עובר למצב אקטיבי- הטיל ימשיך לנקודה האחרונה שבה המטרה היתה ויחפש בעצמו.
המטרות בהחלט היו פאסיביות מאוד. זה לא משנה שהמטוס המשגר חמקן- אות המכ"ם שלו עדיין ייקלט בחיישני מערכות האזהרה של המיגים והם גם יתחרפנו כשהטילים יעברו למצב אקטיבי- וזה מספיק זמן להתחיל בתמרוני התחמקות.
אבל זה טלויזיה- צריך דרמה וסנסציות כמו סרט אקשן עם שוורצנגר!

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 15 שנים
בחלק 6 איזה בולשיט טהור ! חח הטייס יטה את המטוס וטיל החום שמאחוריו יפגע בטיל הSA10 שמולו ! כמה שטויות יש שם ! רוב מה שיש שם זה בולשיט !
#10 · לפני 15 שנים
אני שמעתי אבל התרחיש ההיפוטתי זה 4 F22 כנגד יותר מדיי MIG29 הבעיה היא לא הכמות אלא ההתנהגות של הכלים וכו.. הטכנולוגיה של הרפטור שמסיטה את קרני המכמ דווקא נשמעת הגיונית, וגם שימוש בטילים יותר מתקדמים אבל משם ועד מה שהלך בהדמיה הזו ... לא ייאמן כמה בולשיט אפשר לתקוע ב20 ד'
RifleFighter
רמי וייברמן

#11 · לפני 15 שנים
אני רואה את כל הפרקים של הקרבות אוויר ,יש קרבות אוויר במלחמת העולם ה1 וה2 אני רואה הכל כולל הכל ממש שווה לצפיה אני כבר מנוסה בסימולטורי קרב של קרבות אוויר אני יודע מה לעשות בזכותם ומיסכנים הצרפתים איך הורידו אותם... עם הטילים היה קרב פנים על פנים מרהיב עם הראפטורים אוי והקרן שהתקינו על בויאנג 737 איך המטוס התאדה ממש מיסכן מי חשב שמטוס כזה נייח שרק עוזר בהיסתכלות על המכם יכול ככה לעזור בקרב הסרט שווה מאוד בקיצור שווה צפיה
#13 · לפני 15 שנים
ראיתי את זה גם בערוץ ההיסטוריה ממש מדהים! 😱
[align=center] טייס בטייסת 110 אבירי הצפון.[/align]
yinon cohen
#14 · לפני 15 שנים
הם נראים כמו חייזרים עם הקסדת תק"ע הזו . . . בסרטון זה מזכיר לי סרטי מדע בדיוני 😄
#15 · לפני 15 שנים
אני ראיתי את זה לפני שנה.
אהבתי את הפרק, המערכות שמוצגות הן אמיתיות. אבל המערכה שמוצגת היא מוגזמת למדי.
אבל עדיין נהנתי לראות את הפרק. 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.