אתה יכול לנטרל השפעה של הסטיק על הצירים באיזור המרכז על ידי הגדרת Dead zone לטעמך על הציר הרצוי.
למשל ציר X (גלגול)
Options>controls>F-15-Axis commands>Roll>Axis tune
הגדרת המקשים והצירים נעשית בשביל כל מטוס בנפרד- אתה כבר תראה זאת כשתכנס לתפריט, יש שתי תיבות בראש החלון שעובדות כפילטרים , השמאלית בשביל המטוסים והימנית בשביל סוגי הפקודות. כדי לעבוד על עקומת התגובה של הציר הרצוי יש ללחוץ לא על שם הפקודה אלא על הציר עצמו בטבלה שנמצא בעמודה של הסטיק (ולרוב התיבה תכיל את השם joy X), רק כאשר תסמן את joy x הכפתור axis tune ייפתח ללחיצה. אני מציע להגדיר DZ של לא יותר מ4 כדי למנוע אבדן שליטה עדינה על המטוס.
לצער כולנו פשוט קשה מדי להתאים את הבז של walmis לFC2. תן לזה קצת זמן וסקינים דומים למה שיש בשבילו יופיעו בשביל המודל החדש
🙂
החברה מספיק חכמה. אבל בFC (כתוצאה מההיסטוריה של LOMAC) אין קוקפיטים לחיצים. אני לא מתיימר לדעת "מה עבר להם בראש" אבל אני יכול להניח שבגלל הלחץ מצד UBI לשחרר את LOMAC ב2003, שגרם בין היתר לשחרור גרסה שנחשבה לבאג אחד גדול, היוצרים גם החליטו לוותר על פיתוח קוקפיטים לחיצים.
מה שכן, הם מפצים על החסרון הזה בסדרת הסימולטורים החדשה שלהם- DCS. אם אתה מכיר, אז אני לא צריך לספר לך שכל קוקפיט שם נמצא לפחות ברף של פאלקון מבחינת לחיצות.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה