108 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 בעיה בסאונד ב-OF...
דיון

בעיה בסאונד ב-OF...

11 הודעות 1,476 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
אהלן אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בסימולטור,נכנסתי הבוקר והופתעתי לגלות שיש בעיה בסאונד..
הבעיה היא שלמשל אני יורה טיל חום אז אני אמור לשמוע את הטייס אומר FOX 2 ורואים שהוא אומר את זה בכתוביות אבל לא שומעים..
כנל ככה לגבי כל הפעולות אם זה תיקשרות עם המגדל פיקוח או עם המבנה שאיתך...רואים וקוראים בכתוביות שיש קשר ודיבור אבל לא שומעים....

מה לעשות ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
(מקסימום אני אמחוק ואתקין מחדש..)
#3 · לפני 15 שנים
את אף אחד..לא מגדל פיקוח לא מטוסים אחרים במבנה..
אבל רואים הרי שהם מדברים,בכתוביות בצד..
#4 · לפני 15 שנים
ווליום של UHF וVHF?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 15 שנים
אתה מתכוון בהגדרות של המטוס מבפנים?אם כן אז על הכי גבוה וזה גם לא ממש קשור כי גם שאני מדבר למשל שאני יורה טיל לא שומעים כלום..
#6 · לפני 15 שנים
אולי שינית את ההגדרות ? תיכנס לSETUP וסאונד בתפריט הראשי ותבדוק שFlight comms ו Other comms מוגבהים עד הסוף . . . גם לי קרה מה שקרה לך רק בטיסות ברשת . . . לא הייתי יכול לשמוע את המגדל או את הAWACS או את המיכלית . . . ואני חושב שסידרתי את זה על ידי הגבהה של מה שהזכרתי למעלה
#7 · לפני 15 שנים
טוב אני אנסה תודה,אני גם משתמש בחבילת הסאונד ל-OF 4.7 יכול להיות שזה קשור?
#8 · לפני 15 שנים
נשמע לי קשור . . . עם לפני זה זה עבד ואחריי שהתקנת לא אז אני חושב שזה קשור . . . ועכשיו שאני חושב על זה ! גם לי יש את החבילה מותקנת ורק אחריי שהתקנתי צצו בעיות כאלה 😱
#9 · לפני 15 שנים
כן אבל אחרי שהתקנתי את החבילה זה עבד טוב..וטסתי לחול לשבוע ושחזרתי זה לא עבד פתאום..טוב בגל מקרה מחקתי את הסימולטור אני אתקין מחדש וזהו..
#11 · לפני 15 שנים
yuvalber9, גם לי זה קרה עם החבילה של הסאונד, פשוט מחקתי אותה והתקנתי פאלקון מחדש.
[align=center] טייס בטייסת 110 אבירי הצפון.[/align]
yinon cohen

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.