·
לפני 20 שנים
היום מחקתי את כל ההתקנות על גבי התקנות שהיו לי (לאחר גיבוי, כמובן, כמובן), והתקנתי הכל מחדש. נמאס לי לתחזק פרופילים במיליון מקומות ולפזר סקינים לכל עבר.
קודם כל התקנתי את ה Complete Edition DVD .בסוף התקנת ה DVD הוא ביקש לעשות register - עשיתי והכל עובד 4.04.
אח"כ התקנתי את 4.05 מקובץ ה DL ששמרתי בצד בזמנו לפי ההוראות של "איך מתגברים על Boonty", כלומר התקנתי רק את ה Pe-2 ומיד עשיתי את ההחלפה של שני קבצי ה exe מהגדולים לאלו של 4.04 כדי שלא יתקע לי את ה service של Boonty, וגם את הקטע של שני קבצי ה bat. כל זה לפני הפעלת הסים.
עכשיו הקטע המוזר:
הפעלתי את הסים והוא בכלל לא ביקש את המפתח, אלא ישר נכנס כ 4.05 ?!
אני זוכר במפורש שבהתקנה המקורית הוא מיד ביקש את הקוד, ולא נתן להמשיך.
איפה בדיוק נכנס פה הקטע של ההגנה מפני גניבת תוכנה, אם רק ה Boonty אחראי לזה והמשחק עצמו לא שואל כלום ?
זה עלול ליצור לי בעיות ? אולי יש מצב שזה לא חוקי להריץ את זה ככה ?
כדאי לי לתת ל Boonty לעלות פעם אחת ולבקש את הקוד, ואז להוריד אותו ? זה מבאס כי הוא ממלא את כל Registry בשטויות שלו.
העיקר שמרתי לי אז את המפתח במיליון צורות שלא ילך לי לאיבוד.... 😳

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
קודם כל התקנתי את ה Complete Edition DVD .בסוף התקנת ה DVD הוא ביקש לעשות register - עשיתי והכל עובד 4.04.
אח"כ התקנתי את 4.05 מקובץ ה DL ששמרתי בצד בזמנו לפי ההוראות של "איך מתגברים על Boonty", כלומר התקנתי רק את ה Pe-2 ומיד עשיתי את ההחלפה של שני קבצי ה exe מהגדולים לאלו של 4.04 כדי שלא יתקע לי את ה service של Boonty, וגם את הקטע של שני קבצי ה bat. כל זה לפני הפעלת הסים.
עכשיו הקטע המוזר:
הפעלתי את הסים והוא בכלל לא ביקש את המפתח, אלא ישר נכנס כ 4.05 ?!
אני זוכר במפורש שבהתקנה המקורית הוא מיד ביקש את הקוד, ולא נתן להמשיך.
איפה בדיוק נכנס פה הקטע של ההגנה מפני גניבת תוכנה, אם רק ה Boonty אחראי לזה והמשחק עצמו לא שואל כלום ?
זה עלול ליצור לי בעיות ? אולי יש מצב שזה לא חוקי להריץ את זה ככה ?
כדאי לי לתת ל Boonty לעלות פעם אחת ולבקש את הקוד, ואז להוריד אותו ? זה מבאס כי הוא ממלא את כל Registry בשטויות שלו.
העיקר שמרתי לי אז את המפתח במיליון צורות שלא ילך לי לאיבוד.... 😳

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎