126 חברים מחוברים
5 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 4 H I L X voice 1 H
בית פורומים פלייט סימולטור שדה דב והרצליה
דיון

שדה דב והרצליה

34 הודעות 4,577 צפיות לפני 15 שנים
#2 · לפני 15 שנים
אני מצטער שאני חופר אבל בשדה דוב יש לי רק איי טי אר אחד בחיפה כלום ובאילת צל של איי טי אר..
#3 · לפני 15 שנים
נכון לפעמים יש ימים עמוסים ולפעמים ימים חלשים. גם לי בהתחלה היה רק ATR אחד אבל זה לאט לאט גודל.

ובחיפה לא תמיד יש מטוסים של ארקיע לי זה קרה פעמים שלוש.

ובאילת זה נורמאלי שיש מטוס אחד המקסימום אצלי היה 4 מטוסי ארקיע.
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#4 · לפני 15 שנים
קודם כל, עדיף שתכתוב את שמות המטוסים שאתה מזכיר באנגלית בשביל לכסוך לנו התאמצות משני הצדדים, שלך בכתיבה, שים לב שלכתוב ATR לוקח 4 הקשות במקלדת (כולל שיפט לשינוי השפה) בעוד שאתה השתמשת ביותר, ולנו תחסוך את ה5 שניות שלהבין מה ניסית להגיד שם 🙂 .

טוב לנושא, אם אתה רוצה יותר מטוסים בשדה, למרות שלפי ההודעה שלך אי אפשר להבין מה אתה שואל שם אבל אני מניח שאתה רוצה יותר מטוסים. אז לך settings- castumize- traffic תשנה שם את הבאר הראשון שהוא אחראי על כמות המטוסים שמסתובבים בסימולטור (הם לא מאויישים הם סתם ממריאים משייטים ונוחתים), אם אתה רוצה שיהיו לך מטוסים של חברת ארקיע וישראייר יש לך את תוכנות הטראפיק שבאמת אין לי כוח להסביר לך כי בערך בכל דיון עשירי מזכירים את זה. אז הנה קח דיון שיכלת למצוא בקלות ע"י חיפוש מהיר 🤔 .

http://www.preflight.us/HE/ftopict-16269.html

ד"א היה בעמוד השני

ירין בר FSx Deluxe
#5 · לפני 15 שנים
אז זהו כל מה שאמרתה עשיתי (לא כולל ATR) אבל באילת אין לי ATR יש לי צל שלו ואני מדגיש צל
#8 · לפני 15 שנים
לא כולל זה שאמרתה לי לכותב ATR באנגלית עשיתי כבר כל מה שאמרתי 🤔
#9 · לפני 15 שנים
1אוראל1 כתב/ה:לא הבנתי אותך ירין... אז אין את ישראייר לתוכנה world of ai? אני חיפשתי בעמוד הראשי של חברות התעופה שלהם ואין את ישראייר.

הוא יכול לרכוש את skai traffic או my traffic ששם יש את את ישראייר.

אסף, מה זאת אומרת צל? אתה רואה רק צל על הריצפה? אתה יכול להביא תמונה?

ירין בר FSx Deluxe
#12 · לפני 15 שנים
נסה לבטל בהגדרות הגרפיקה את האפשרות Aircraft casts shadows on ground.
זו בעיה עם SP2 שלא מוכן לסבול פיסות קוד שנבנו במקור ל FS9 (כמו בחבילות ומודלי WOAI), או שמסירים אותו וסובלים בעיות אחרות רק כדי לראות AI וצללים על הקרקע, או שמכבים את הצללים בלי להסיר דבר 🙂

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#15 · לפני 15 שנים
אם כבר מדברים,לפני כמה זמן היה לי הרבה מטוסים דיפלוטים שהסימולטור יוצר.אבל אז הורדתי את התכנה world of ai.לא הייתי מרוצה ממנה,אז מחקתי אותה.את הסימולטור התקנתי מחדש ופתאום כל המטוסים הרגילים שהיו נעלמו במזל יש אחד. למעת ארצות הברית שם בערך יש ארבע.לעומת זאת,בכל שאר העולם אין כמעת מטוסים אחרים.הלשונית של הTRAPIK ב100%.
נ.ב יש לי FSX
תומר אמן
FLIGHT SIMULATOR X GOLD
PTS מחזור ראשון
WIN7
מצטיין קורס CVFR2 PTS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.