ראשית כל נעשוק בנושא של זועבי וחבריה:
בתור חברים בכנסת שהיא מוסד של השלטון של המדינה היהודית ישראל, הם אינם אמורים לייצג אינטרסים שקוראים להשמדת אותה מדינה שלשלטון שלה שייך המוסד בו הם עובדים, כך שהדחה מהכנסת ושלילת זכויות כח"כ או ח"כ לשעבר זה עונש מספק, ואין צורך לגלוש לפסים אלימים כמו תלייה כריתה וקישוט הכיכר המרכזית למען "יראו ויראו" (למרות שבמובנים מסויימים זה מגיע לבוגדים בני בליעל שכאלו).
כעת לסוגיית ה"פלסטינאים":
השם "פלסטינה" נקבע על ידי הרומאים כאשר כבשו את האזור וקראו לו פרובינקה פלסטינה על שם עם שישב כאן והיה יחסית חזק ומתקדם טכנולוגית- הפלישתים, שהיו אירופים או ליתר דיוק נורדים ג'ינג'ים, לאחר התמותטות האימפריה הרומית וכיבוש השטח ע"י הכובש הבא אם אני לא טועה הצלבנים (אירופים!) השם נשאר "פלסטינה" וכך גם בתקופת האימפריה הערבית שהתפרקה והשטח עבר לידי האימפריה העותמנית ומשם לידי הבריטים, השם נשאר "פלסטינה" ולערבים אין שום חזקה על השטח הזה, ערביי ישראל בגדה ברצועת עזה וכיוצא בזה לא היו בעלי מניעים לאומנים שקוראים לעצמאות עד שהיהודים חזרו בערך 2000 שנים אחרי שהרומאים גירשו אותם, ולמעשה זה לא התחיל מיד קודם נתנו ליהודים לייבש את הביצות לבנות תשתיות להתפתח וכעת הם רוצים את ישראל כמו שהיא עכשיו - אבל ערבית, חשוב להדגיש שלפני בואם של היהודים אותם סבים וסבי סבים של הערבים איתם יש את העימות הנוחכי לא רצו את ארץ הביצות הזו כלל, אבל אחרי מה שיש פה עכשיו - אז למה לא?
מניע דתי כדי לקבל את הארץ הזו אין להם
מניע לאומי- יש ללאום הערבי הרבה מאד מדינות עצומות ועשירות - אין להם מניע כזה
וכך גם כל מניע אחר- אין להם שום מניע לרצות את הארץ הזו מלבד שיגעון של כמה מחרחרי מלחמה שזה עושה להם טוב בכיס ובאגו
למעשה כתובים בקוראן (הספר הקדוש לאיסלאם) פסוקים רבים שעוסקים ביחס לדתות אחרות ולשטחים של עמים מסויימים ובכללם היהודים אולם מה שאותם קיצונים בעולם הערבי לא מקריאים לעם הפשוט את כל הפסוק אלא רק את החלקים שישרתו את האינטרסים שלהם
ישנו חוק ברור:
על האיסלאם להיות הדת השולטת, על המוסלמים לכבוש עמים אחרים ולאסלם אותם, ועם שייתנגד- עליו להיות מושמד. כל זאת על כל העמים מלבד העם היהודי שטוב לאיסלם שישאר יהודי- כי היהודי טוב ומועיל לאיסלאם.
מדובר בציטוט לא מדוייק ב 100% כי אין מולי את הגרסה המקורית אבל בגרסה המקורית קיימת "חפירה" שלמה על העמים האחרים ועל תועלתו של העם היהודי לאיסלאם עד כדי שכתוב שם שאם רוצים לגנוב להם יהודים או שחלילה עם אחר עומד לכבוש את היהודים, המוסלמים צריכים להגן על היהודים ואם לא עולה בידם לשמור על ארצם של היהודים לקחת את היהודים איתם למקום בטוח.
כך שלמעשה לכל השינאה שלהם כלפינו אין ביסוס דתי.
היהודים נחשבו כטובים לאיסלאם כי הם היו עם הספר- ידעו לקרוא ולכתוב, היו כלכלנים מבריקים, סוחרים מעולים ועוד מגוון מקצועות שיכלו לתרום לאיסלאם מה גם שכתוב שם שאמנם הארץ של היהודים שייכת אך ורק להם כי הם עם שיושב שם מלפני האיסלאם ושלפי מה שאללה אמר למוחמד עוד ישאר שם איתם ואחריהם כך שארצו היא ארצו והוא יכול להיות בעל ברית של האיסלאם כי בלעדיו האיסלאם ייבול.
יש גם פסוק שכתוב על כל מיני גבולות של כל מיני עמים ובין כל השאר:
"בניו של ישראל בארצו של אברהם...ארץ ישראל ויהודה אשר גם שם קדושתו של אללה"
גם כאן זה לא ציטוט מדוייק עד לכדי 100% אבל זה מעביר את הרעיון
ה' = אללה = GOD , זה אותו אל העיניין הוא שלכל עם יש את הנביא שלו לנו יש את משה ואחריו כל שאר הנביאים מהתנ"ך , לנוצרים שי את ישו והברית החדשה, ולמוסלמים את מוחמד.
אני לא שמאלן אני ימני
אם הייתי פסיכי שלא רואה את המציאות הייתי מדבר כאילו אין עם מי לדבר
אמנם יש שם פסיכופתים שאי אפשר לדבר איתם ולצערנו הם מהווים ההנהגה של הצד השני אבל אפשר לנסות.
מצד שני לא צריך להיות רכרוכיים-
בגידה תגרור עונש- גם אם לא מוות אבל גם איבוד משרה מעמד והגלייה הם עונש
ירי לשטח המדינה שלנו מהווה הכרזת מלחמה- נכנסים לשם וכותשים - האזרחים יברחו למדינות אחרות כמו למשם אחיהם המצרים, מה? אה נכון אם הם ילכו למדינה ערבית ישחטו אותם בלי רחמים, טוב מה לעשות הם הביאו את זה על עצמם.
בקשר לשבוי גלעד שליט- המשפחה שלו לא רואה אותו, ארגונים רפואיים והומניטרים כמו הצלב האדום לא רואים אותו, הוא לא עושה שם תואר אקדמי ולא עושה פרו ורבו - צריך שאותו הדבר יתקיים על שבויים שלהם שאנחנו מחזיקים - לא לראות את המשפחה, לא לזכות לביקורים של ארגונים רפואיים והומניטריים, לא לעשות תואר אקדמי, ולא לעשות פרו ורבו - נראה כמה זמן ארגונים קיצוניים כמו חמאס ימשיכו לשלוט ללא תמיכה של העם.
מי ייתן וכבר יבוא השלום
ארץ ישראל מדינת היהודים 1948-אינסוף!
רועי
"אני עושה לי מנגינות ממטוסים
ממטוסים כה אדירים שאת השמיים מרעידים
במבערים ששואגים
אני עושה לי מנגינות, ממטוסים"
רועי