133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World בקשר לשפת הסימולטור
דיון

בקשר לשפת הסימולטור

11 הודעות 1,959 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
היי כולם
קיבלתי את ה-FC2 מחבר,אבל הבעיה שזה ברוסית,יש איזה משו שאפשר להתקין שיהפוך את זה לאנגלית?

תודה.
#3 · לפני 15 שנים
חחח בדיוק בגלל זה הוא נתן לי,כדי לבדוק אם אפשר לעשות עם זה משהו..
בכל מקרה מצאתי איזה משו שהופך את הרוסית לצרפתית אז אני כבר אסתדר..
#5 · לפני 15 שנים
בהחלט משהו מריח קצת עקום. לא קונים גרסה בשפה הלא נכונה סתם ככה, וגם אם קונים- יש גישה להורדת הגרסאות בשפות האחרות באותו האתר.
אם זו גרסת CD- ככל הידוע לי משווקת כעת רק גרסה באנגלית. מה פה קורה פה?

djmid, אם זה ממוקם באתר לגיטימי- אין שום בעיה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 15 שנים
לא הסברתי את עצמי כראוי,חבר שלי רוסי ואני ביקשתי ממנו שיביא לי להתקין ואני אחפש איזה משהו שיהפוך את זה לאנגלית,והוא ביקש שאם אני מוצא משהו שיהפוך את זה לאנגלית אז שאני יביא לו גם..
זה הכל..
#7 · לפני 15 שנים
ואני שוב מסביר- אין לי מושג מאיפה העותק שלו של הסימולטור.
אם הוא הוריד אותו מ www.digitalcombatsimulator.com (כפי הנראה המקור היחיד של FC2 ברוסית) אז יש לו גישה להורדת הגרסה האנגלית או כל שפה אחרת בלי לשלם עוד משהו.
בכל אופן אתם לא יכולים שניכם לחלוק עותק חוקי אחד על שני מחשבים שונים בגלל מערכת הרישום של Starforce- בכל פעם שאחד מכם יירשם ויפעיל את העותק שלו אז העותק של האחר יבוטל, כך עד סיום מלאי האקטיבציות.

#9 · לפני 15 שנים
הי נראה שזה באמת אפשרי. זה רק יקח אקטיבציה אחת לכל מחשב שמתקינים עליו. קצת עקום מצידה של starforce כי הרעיון הוא לאפשר להתקין עותק רק על מחשב אחד 😱
טוב, תהנו 🙂 זהירות עם שינויי חומרה 😉

בכל אופן עדיין לא ברור כל הקטע של רוסית. אם הגרסה היחידה ברוסית היא גרסת הורדה אז כאמור יש אפשרות להוריד ללא תשלום נוסף גרסאות בשפות האחרות גם כן.

#10 · לפני 15 שנים
מייקי כפי שציינתי ישנה דרך להפוך לאנגלית אבל לא מצאתי אתר חוקי שמדריך על זאת חחח

נ.ב
יצא לי כבר להסיר התקנה (לא פירמוט) וכל היופי שזה לא "עלה" לי באקטיבציה נוספת

מה שכן ברגע שהתקנתי על הנייד אז מין הסתם "ביזבזתי" אקטיבציה

נ.ב
39 דולר למשחק הזה ניראה לי ממש זול ביחס למה שהוא והחברה שמפתח מציאים
זה אפילו לא 150 שקל
#11 · לפני 15 שנים
אגב, אני מניח שהרישוי זהה לזה של DSC:BS.
בזמנו שאלתי אותם כל התקנה של המשחק על שני מחשבים שונים שבבעלותי ("בהקרבת" אקטיבציה כמובן).
הם אמרו שזו הפרה של תנאי הרישיון.

כך שזה כנראה אפשרי, אבל הם לא ממש תומכים בזה בגלל שזה פותח פתח להתקנה אצל משתמשים מרובים עם אותו הרשיון (לקנות בשותפות).
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.