111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור ירידה פטאומית חדה באיכות של הסימ'
דיון

ירידה פטאומית חדה באיכות של הסימ'

15 הודעות 1,769 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום!

יש לי תופעה בסימ': אני בוחר מטוס, שדה תעופה, לוחץ fly now!, אני בפנים, לאחר כמה דקות (דקה או שתי דקות) כל האיכות של הסימ' יורדת לאפס! גם האיכות של המטוס (מבפנים ומבחוץ), גם האיכות של הסינרים כל מה שיש בסימולטור!.

הכול התחיל מאז שהתקנתי את התוספת של הסימולטור, ואני לא יכול למחוק אותו מפני שלפני שהתקנתי אותו כל מה שהסינרי היה מוסיף (כמו הארובה שיש בשדה דב) הכול היה לבן לא היו רואים כלום. לאחר שהתקנתי את התוספת, זה יסתדר ואיתו באה הבעיה של הירידה באיכות (נראה לי בגלל שזה מוסיף SP2).

תודה לעוזרים!.
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
#2 · לפני 15 שנים
יכול להיות שהמחשב שלך פשוט לא יכול להריץ את הסימולטור.

כמה זיכרון RAM יש לך במחשב?
אם יש לך פחות משני ג'יגה אז זה בלתי אפשרי להריץ את הסימולטור, בעיקר עם סינרים מותקנים.
#4 · לפני 15 שנים

אוקיי אוראל. אני רוצה להבין מה קורה שם. לכן אבקש ממך לפרסם תצלומי מסך כאלה:
-תמונה לפני ירידת האיכות הפתאומית.
-תמונה לאחר הנפילה המסתורית שאתה מתאר, רצוי מאותו מקום ובדיוק ברגע שבו זה קורה.
-תמונות של תפריטי הגדרות הגרפיקה. בעיקר זה שקובעים בו את הרזולוציה וזה שקובעים בו את רמת הפירוט של הסינרי וכל שאר הסליידרים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#5 · לפני 15 שנים
אני מת על הסמיילים האלה. 😛

1אוראל1, אתה אומר שלפני שהתקנת את התוסף כל הסינרים לא היו עובדים, ועכשיו כשהתקנת את התוסף הסינרים עובדים ופתאום יורדת לך האיכות.

בעצם הסינרים עובדים לך עכשיו ומתחילים לקחת לך חלק גדול בעיבוד של המחשב שלך. וכנראה שהמחשב לא מצליח לעמוד בעומס.
#7 · לפני 15 שנים
אוקיי אז הינה (סליחה שהבאתי הברה תמונות):

הגדרות תצוגה:

הגדרות מטוס:

הגדרות סינרי:

לא יודע איך קוראים להגדרה הזאת:

הגדרות טרפיק:

עכשיו אני יראה לך את המטוס:

המטוס מבחוץ לפני ירידה:

המטוס אחרי ירידה:

הפנאל לפני ירידה:

הפנאל אחרי ירידה:

הסינרי לפני ירידה:

הסינרי לאחר ירידה:

אם שמתם לב גם לקונתרול פאנל שלי למעלה. איזה זועה! 🙁
אוראל
Flight Simulator X+2004
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/orelst?feature=mhee
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים
#8 · לפני 15 שנים
כרטיס המסך אמנם לא הכי יעיל בשביל FSX, אבל לא צריכה להיות לו בעיה עם הגדרות נמוכות -בינוניות.
בינתיים אני יכול להציע לך להזיז את הגדרת Global Texture Resolution לרמה אחת או שתיים מתחת למקסימום.
כן, זה לא אידאלי אבל ישנו קשר בין גודל הטקסטורות לבין יכולות כרטיס המסך לטפל בהיקף כזה של מידע.
נמשיך בבדיקות כאלה ונראה לאיזה מסקנה אפשר להגיע. בינתיים לדעתי מדובר בחומרה שלא מסוגלת לטפל בטקסטורות בהיקף עצום.

#13 · לפני 15 שנים
ההגדרות שלך בכלל בסימ לגמרי לא בכיוון.

בשביל מה אתה נועל תסימ על 20 פריימים?

תעיף תנעילה לגמרי .
ההגדרות סינרי שלך בכלל לא בכיוון של מה שאתה מחפש ונדמה שסתם שיחקת עם הסלידים בלי הרבה הבנה של מה כל אחד מהם אומר.

עצה לך לאתר של תומר חיים יש שמה מדריך איך לקנפג תסימ . ברגע שתראה שאתה רוצה עוד איכות ועובד לך חלק לגמרי לגמרי תשלח לי ה"פ אני יסביר לך איפה אפשר עוד לשפר.
#14 · לפני 15 שנים
מעניין אותי אם תומר חיים קנפג את הסימולטור שלו עם GeForce FX 5200...
על מערכת שלא ניתן לקרוא לה בינונית היום אין ממש מה לשפר (ומה? רק להרים כמה סליידרים? זהו? אם במצב הנוכחי הביצועים לא בשמיים המצב ישתפר רק אם הוא יזיז את הסליידרים להגדרות נמוכות יותר). נעילת קצב הפריימים רק עוזרת לסימולטור לדעת לנהל את המשאבים הגם ככה מוגבלים שהמחשב נותן לו.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.