120 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 בעיה טכנית ( קריסות )
דיון

בעיה טכנית ( קריסות )

26 הודעות 3,330 צפיות לפני 15 שנים
#3 · לפני 15 שנים
FreeFlight כתב/ה:killjoy
את הכל הסליידרים תעביר למקסימום חוץ מVehicle Magnification וPlayer Bubble שצריכים להיות על מינימום.

PLAYER BUBBLE חייב להיות על 3!
#6 · לפני 15 שנים
FreeFlight,
למה משמשת ההגדרה T&L HAL ? אצלי מסומנת האפשרות השנייה . . .
#7 · לפני 15 שנים
PLAYER BUBBLE זה המרחק מהמטוס שלך שבו יחידות הופכות מעצמים תיאורתיים (הן מתקיימות כחישובים מופשטים) לכוח המלא עם מודלים תלת מימדיים וכל הפעלות הרלוונטיות. למשל גדוד שריון מכיל כ-30 רכבים - טנקים, רכבים תומכים וחיילי חי"ר. כשהם במצב מופשט הם קיימים כאובייקט בודד - הגדוד - וכל הקרבות שהם עושים קורה בצורה מופשטת וסטטיסטית. דוגמה: גדוד T-72 נגד T-90 - השני ינצח עם כמות נפגעים אקראית לפי יחס הכוחות.

כשהם נכנסים ל - BUBBLE המנוע בונה אותם פיזית, מרנדר את המודלים התלת מימדדים של כל הרכבים והקרבות מבוצעים בפועל עם קליעים ופגזים שעפים. כל רכב מחושב עצמאית.

כמובן שבטווח ראיה הכל חייב להיות בתוך ה-BUBBLE, אתה לא יכול לעבור מעל כוח כשהוא במצב מופשט כי אז לא תראה אותו. גם אי אפשר לפגוע בו. אגב כאן יש כל מיני מקרים יוצאי דופן של כוחות שעוברים ל-BUBBLE למרות שהטווח שלהם ממך עדיין גדול, בהתאם לסוג הנשק - נשקים ארוכי טווח למינהם הם מעבר לטווח ה BUBBLE ובאופן עקרוני לא היית יכול לנצל את כל הטווח שלהם אם לא היו מתכנתים את ה'מקרים המיוחדים'. אי אפשר לפגוע בכוח כשהוא במצב מופשט.

המרחק שבו דברים עוברים ממופשט למורכב (נכנסים ל-BUBBLE) משתנה לפי סוג היחידה, וההגדרה של הPLAYER BUBBLE שב-SETUP. מבוצעת הכפלה של השניים.

כל הגרסאות של הקהילה של פאלקון נבנו ונבדקו עם BUBBLE של 3, פחות מכך היחידות לא יתנהגו כמו שצריך ויותר מכך אין צורך וזה יכול להוביל לבאגים שלא התגלו כי זה לא נבדק.

התגובה ניתנה באדיבות התמיכה הטכנית של טייסת 108 😉
#8 · לפני 15 שנים
בדיוק אחד לאחד, חבר שלי אמר לי לשנות את הבאבל למשו אחר וזה קרס אז החזרתי,ו זה הפסיק לקרוס, כנראה בהתחלה בטעות נגעתי בזה, וזה גרם לקריסות, מעולה לפי דעתי צריך להסביר למשתמשים חדשים במה צריך לשחק ( הגדרות ) ובמה ממש אסור...
אם למישו יש סקייפ ורוצה לשחק איתי : killjoy159
#11 · לפני 15 שנים
killjoy כתב/ה:בדיוק אחד לאחד, חבר שלי אמר לי לשנות את הבאבל למשו אחר וזה קרס אז החזרתי,ו זה הפסיק לקרוס, כנראה בהתחלה בטעות נגעתי בזה, וזה גרם לקריסות, מעולה לפי דעתי צריך להסביר למשתמשים חדשים במה צריך לשחק ( הגדרות ) ובמה ממש אסור...
אם למישו יש סקייפ ורוצה לשחק איתי : killjoy159

דבר איתי במסן . . . . Ezana9@walla.com

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.