Bonbon1948, הדביקים הם לא פתרון פלא.
הפורום הזה קיים כבר שנים. המידע שנאסף כאן במשך הזמן גורם לפורום בעצמו להפוך למקור מידע גדול.
אם כל פיסת מידע תאסף בדיון דביק כלשהו הגישה למידע הזה לא תהיה קלה יותר בגלל המסה הגדולה של לינקים ומילים (לכן הדיונים הדביקים מוגבלים לדיוני שאלות קטנות שלא מספיק חשובות בשביל דיון שלם משלהן ודיונים שמרכזים לינקים לנקודות החשובות והפופולריות יותר בתחום).
זה יהיה בדיוק כמו להביט בשורת החיפוש שליד כפתור "נושא חדש", לכתוב שם את הנושא שתרצה לדעת עליו יותר וללחוץ "חפש".
מה שאני מנסה לומר זה שאם ניצור אנציקלופדיה שלמה- מעטים יהיו אלה שיטרחו לדפדף בה. במצב הנוכחי כבר יש שני כלים לחיפוש בפורום ושניהם נותנים תוצאות (אחד מהיר, השני מתקדם ומדוייק יותר).
אולי הקהילה הזאת קצת תוקפנית כשחולבים אותה פעם אחת יותר מדי, אבל זו הדרך שלה.
אם מישהו לא מצליח להבין שהוא צריך קודם כל לעזור לעצמו- לא נצליח לעזור לו. וזה לא רק לגבי הורדות תוספים אלא לגבי כל תחום קטן בשאר הסימולטור- זה עניין של אופי (גם שלו, גם שלנו). קרא לזה דרישת סף אם תרצה. אבל כן, כל קהילה מגבילה עצמה לסף מסויים שנקבע על ידי הדעה הכללית בה ונאכף על ידי מנהליה. אם יקרה הנורא מכל וחברי הקהילה הזאת יוחלפו בכאלה שיודעים רק לפתוח דיונים עם "תנו לי" ו "איפה אני מוריד את זה?" יקרו שני דברים:
-אני "אתפטר"
-מנהלי הקהילה החדשים יאכפו את הגישה הכללית החדשה בה. הבחירה היא של חברי הפורום כי הם החיים של האתר והקהילה. בלי יוזרים- אתר לא נחשב לקיים. וכמובן- סוג היוזרים הכללי הוא זה שיקבע את האווירה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 2 עריכות