94 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 אורות POSITION
דיון

אורות POSITION

17 הודעות 2,700 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום
שמתי לב לדבר מוזר שהמטוסים שאיתי במבנה אף פעם לא מכבים את האורות שלהם גם כשנכנסים לתוך שטח אויב..למה זה? ואיך אפשר שיכבו?
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#2 · לפני 15 שנים
כי היוצרים של פאלקון לא תכננו להם גבולות לכיבוי אורות, אי אפשר שיכבו... אין לי מושג למה עשו את זה, זה באמת מציק.
#3 · לפני 15 שנים
לאורות יש באמת השפעה בתקיפות ליליות ?
כלומר יהיה יותר קל לזהות אותי עם האורות שלי דלוקים ?
#4 · לפני 15 שנים
ezana9, מבחינה הגיונית כן.מכיוון שנגיד אתה טס בגובה מאוד נמוך האורות יכולים להסגיר את המיקום שלנו.
FreeFlight, אני זכור שב FF5 הם היו מכבים אורות אחריי ההמראה
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#6 · לפני 15 שנים
התכוונתי בהקשר לטיסות ליליות בסימ'...
ברור שבמציאות זה משפיע 🙂
#7 · לפני 15 שנים
בסימולטור זה לא משפיע על הAI, אבל במרובה משתתפים זה משפיע, וזה גם מציק לראות משהו כזה. 🙂
#8 · לפני 15 שנים
זה כן משפיע על ה-AI, אורות (וגם עשן) מגדילים את הטווח שבו הם יכולים לזהות אותך וויזואלית - קשר עין מיושם בנוסף לחיישנים אחרים כמו מכ"מ ו-RWR ומשילוב ביחד נקבע אם הם גילו אותך או לא. לכל חיישן יש גזרות הסתרה, טווח מירבי בהתאם לתנאים, וכו'.

הרבה זמן לא טסתי עם AI אבל למיטב זכרוני הם דווקא כן מכבים אורות ומדליקים רק כשהם מבטלים משימה ונמצאים בדרך חזרה לבסיס.
#9 · לפני 15 שנים
Echo, טסתי היום עם הAI המראנו והכל אני מכבה אורות בדר"כ לקראת חציית גבול והם ממשיכים כרגיל עם אור דלוק וזה דיי מעצבן כי אם עושים טיסה נמוכה בלילה זה פשוט חושף את המבנה לתותחים.
השאלה שעולה: אם אני שולח להם פקודה חזרה למשימה הם יכבו אורות?
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#10 · לפני 15 שנים
אם זה משפיע אז זה בכלל לא טוב, ותמיד לאויב יהיה יתרון, כי הAI לא מכבים את האורות.
#12 · לפני 15 שנים
אין הוראה בקשר לכבות אותם?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#13 · לפני 15 שנים
uri_ba, ניסיתי לחפש הוראה שכזו אבל לא מצאתי.עברתי על כל אחת והיא לא גורמת להם לכבות.ותחשוב שאני לא יכול לעשות משימות בגובה נמוך בשעות חשוכות בגלל זה....
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#14 · לפני 15 שנים
אז כניראה שזה לא ראליסטי בפאלקון... בכל זאת זה לא מסגיר אותך במשחק... 😄
[align=center] טייס בטייסת 110 אבירי הצפון.[/align]
yinon cohen
#15 · לפני 15 שנים
לדעתי זה כן מסגיר אותי..כשאני טס נמוך כל הסוללות תותחים מתחילים לירות עליי ברגע שרואים את המבנה..זה מסגיר מקום כמו שהעשן מסגיר מקום
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.