וואי הרבה נכתב פה מאז שהתחלתי את ההודעה הזו...
Fox5inbound כתב/ה:אני לא בבית, כשאני אגיע מחר אני אכין את הסרטון שמראה לבקשתכם :
א. התחמקות מטיל AIM9X , כש-2 משוגרים ברצף אחד מטווח נגיד 4 והשני מטווח 2 מייל. אותו דבר עם פיתון. זה יהיה כמובן ברשת באימון של 110 שנבצע ונצלם לכם אותו למרות שיש לנו המון בקלטות כבר של אימונים כאלה, אני לא רוצה לפרסם את הדרכים - לכן רק אצלם את התע"ל, ולא את השיטות האחרות.
ב. התחמקות (לא את כל היירוט, לא רוצים לחשוף יירוט שלנו בחום נגד מכ"מ) אלא התחמקות נטו מ-2 טילי AIM120 האחד משוגר מטווח 7 והשני מטווח 4, שוב - רק תצלום תע"ל ולא את שאר הסימנים כדי שלא יוכלו להבין איך - אבל לראות את ההתחמקות.
אני לא הולך להוציא סירטון שאני מסביר איך זה קורה. אני גם עכשיו אומר תצלום תע"ל אל תקחו את זה כדבר שתראו, ייתכן מאוד ואני יחליט שאולי בהתחמקות מהמכ"מ אני אצלם רק את ה-RWR שתראו M מקדימה ומתקרבת ונעלמת ולא פוגעת. כזו שיוצאת ממש מטווח קרוב. אולי יהיה תצלום תע"ל בנוסף, אני לא מבטיח מה יהיה כי אני צריך לראות איך לא לחשוף את הדרך וכן להראות את ההתחמקות של הטילים.
אולי יהיה בהתחמקות מטלי חום - דווקא תצלום מבחוץ של המטוס בזמן הביצוע, מנקודת מבט של הטיל למטוס - אני לא בטוח. מה שבטוח - ללמוד איך לבצע את זה כמו 110 אתם לא תלמדו (שומרים על עליונות) לראות שהטילים חומקים - אתם תראו גם תראו. ומי שרוצה לראות את זה בטיסה - שיבוא לטוס איתנו אנחנו ממליצים.
זה כבר מתחיל להריח כמו בולשיט!
😂
את האמת, נראה לי שאני חוזר בי מכל בקשות הוידאו... לא חושב שאני יכול ממש לסמוך עליך עם כל התנאים והסרט השושואיסטי הזה שאתה חי בו. אתה כנראה לפני צבא הא?
😂
עדיף שאני או מישהו שאני יכול לסמוך עליו ב 100% יעלה איתך לטיסה ויוודא שאתה באמת "מכופף הטילים" הנודע
😂
uri_ba כתב/ה:
אגב יוני, אפשרי בתנאים מסויימים להתחמק משני טילים המשוגרים מהnez. דבר איתי בה"פ.
אוקיי, אפשרי בתנאים מסויימים אני מניח שכן, ההגיון שלי אומר לי שזה קשור לאנרגיה שיש לך (קינטית ופוטנציאלית) בזמן השיגור ולתמרונים שאתה יכול לבצע... אבל זו בטח, אני מניח, לא "שיטה" להביס טילים מתקדמים עם יכולת תמרון מתקדמת מאוד. אני אדבר איתך בפרטי... תודה.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
נערך לאחרונה: לפני 15 שנים · 2 עריכות