62 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון מטוסי חיל האוויר הישראלי נחתו בסעודיה?
דיון

מטוסי חיל האוויר הישראלי נחתו בסעודיה?

35 הודעות 5,134 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
למי איכפת שהם מתפרסמים ? איראן יודעת מה הולך לבוא אלייה במוקדם או במאוחר...
אין טעם להסתיר את זה.
#2 · לפני 15 שנים
דיגנו אכן ההרקולסים לא כשירים?
ארהב סוג של "ממנת" אותם או משהו כזה לא?

לא רואה כל סיבה לא לפרסם דבר כזה
סוג של הרתאה טובה מאוד
מה גם שזה לא כ"כ משהו שאתה יכול להסתיר

ניסיתם פעם להסתיר הרקולס ו707 🙂?
#3 · לפני 15 שנים
ההרקולסים האלו הם מאוד ישנים ומזמן כבר לא כשירים.
ארה"ב לא מנהלת קשרים בטחוניים עם סודאן אז מסופקני.
#4 · לפני 15 שנים
ezana9 כתב/ה:למי איכפת שהם מתפרסמים ? איראן יודעת מה הולך לבוא אלייה במוקדם או במאוחר...
אין טעם להסתיר את זה.

גם הגרמנים ידעו שכוחות הברית באים .. זה לא אומר שצריך היה לפרסם בעיתונות שהנחיתה היא בנורמנדי...
#5 · לפני 15 שנים
אבל ידוע מה יקרה ! זה לא שיש להם איך להתגונן מפנינו 🙂
#7 · לפני 15 שנים
משום מה אני לא רואה את המצרים עוזרים לנו במתקפה על איראן.
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
#8 · לפני 15 שנים
Dingo כתב/ה:ואם אתה אומר אתה בטח יודע נכון?

מה שאני אומר מסתמך על מה שאני חושב ! אתה חושב שישראל תתקוף באיראן כור גרעיני מבלי שיהיה לה מודיעין אמין על מה שיש ואין שם ?
#9 · לפני 15 שנים
מי אמר שהמצרים לא עוזרים?

מספיק שפתחו בפיננו צינור ימי שנוכל לשוט בו לצורך העברת צוללות ואוניות למשימה
הגרמנים לא ידעו איך להודיעה על הפלישה בנורמנדי עקב הטעיה שביצעו הצנחנים האמריקאים שנחתו בלילה בעזרת הבובות בישובים בצד השני
דבר הגרם לכל הכוחות הגרמניים לחשוב ששם קוראת הפלישה
#10 · לפני 15 שנים
לא ידעתי שלערב הסעודית , מדינה מוסלמית לחלוטין , יש אינטרסים תואמים לישראל ונוגדים לאיראן..
אבל אם זה ככה , יש סיכוי.
גם היה כתוב שמאיר דגן הבטיח לביבי שסעודיה תעלים עין.
יאלללה כוסאומו שלחו כבר 50 בזים 50 סופות ו-50 רעמים תפרקו להם תתחת.. (אני אומר את זה כאילו זה פשוט אבל זה בהחלט אפשרי.. בינתיים סתם מסתכנים שאחמדינג'ד ישתגע ויזרוק פה איזה שיהאב 3 עם ראש נפץ גרעיני.. הוא מוסלמי אידיוט הוא מסוגל פתאום לקבל סיבוב ולעשות את זה).
#12 · לפני 15 שנים
הסעודים לא כאלה אוהבי ישראל אבל מה לעשות שהם סונים והם מתים מפחד מהשיעים של איראן גם הם מבינים שאיראן הם איום עצום לסעודים בעוד שישראל לא תתקוף בחיים בסעודיה כי אנחנו לא פסיכופתים.

לכן נוח להם ואפילו מצוין להם שישראל תתקוף באיראן ,תאכל את כול החרא המשתמע מכך והיא תשב בצד ותגנה כלפי חוץ ותגיד תודה רבה בשקט בשקט.
#14 · לפני 15 שנים
בוא נראה...המממ.. אנחנו תוקפים ללא התגרות מפעל גרעיני לצורכי שלום ( כי זה מה שיש שם לפי האו"ם והעולם המטומטם) , התקיפה תצית מלחמה אזורית במזרח התיכון עם סיכוי עצום לשיבוש אספקת הנפט ע"י איראן...מה שיפגע קשות בכלכלה בעולם... כן אני לא רואה שום סיבה למה העולם המצחין והצבוע שבו אנו חיים יזעק לשמיים ויאשים אותנו בכול..

אם משט של מחבלים ותמונות וידאו שמראות בבירור שהיה שם מחבלים לא מעניין אף אחד וגורם להפגנות ענק נגד ישראל וגינוי מקיר לקיר והחזרת שגרירים תאר לעצמך מה יקרה אם נתקוף באיראן.
#15 · לפני 15 שנים
לדעתי פה זה כבר לא יוציא אותנו לא בסדר.
תקפנו כור גרעיני של מדינה שהוזהרה כי היא איימה על חלק מאד גדול מהעולם והיא איימה עלינו וביברור- לא רק על הביטחון אלא ממש על הקיום.
זה לא שאנחנו פוגעים פה באנשים "חפים מפשע" אנחנו מתקיפים מתקן צבאי .

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.