111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 מטוס לא פרופורציונלי
דיון

מטוס לא פרופורציונלי

4 הודעות 1,202 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
שלום,
התקנתי לא מזמן את הפאלקון המקורי, אחריו את OF 4.5 ואז את 4.7 .
שמתי לב שמימדיי המטוס לא הגיוניים ביחס לקרקע. (לדוגמא, הרוחב שלו שווה לרוחב של המסלול 😱 , אין לי כרגע תמונה). בנוסף הגלגלים "שקועים" באדמה.
הבעיה לא גורמת לשום התנגשות ואני יכול להסיע ולהמריא כמו שצריך.....

מישהו יכול לעזור? 😉
#2 · לפני 15 שנים
תיכנס להגרות הסימולאטור וש שם אפשרות ל-VIHUCLE MAGNIFICATION - זה בעצם היחס של האובייקטים אל מול המציאות. 1 זה גודל אמיתי, וככל שזה עולה עד 5 שזה המקסימום, המטוסים יהיו ממש ענקיים , עד רמה ש-F-16 ו-F-15 הם בגודל של מטוס נוסעים, אז תשים את ההגדרה על 1.

ההגדרה נמצאת בתפריטים של פאלקון --- > SETUP --- > GRAPHICS ואז למטה זה מופיע.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#3 · לפני 15 שנים
Fox5inbound כתב/ה:תיכנס להגרות הסימולאטור וש שם אפשרות ל-VIHUCLE MAGNIFICATION - זה בעצם היחס של האובייקטים אל מול המציאות. 1 זה גודל אמיתי, וככל שזה עולה עד 5 שזה המקסימום, המטוסים יהיו ממש ענקיים , עד רמה ש-F-16 ו-F-15 הם בגודל של מטוס נוסעים, אז תשים את ההגדרה על 1.

ההגדרה נמצאת בתפריטים של פאלקון --- > SETUP --- > GRAPHICS ואז למטה זה מופיע.

תודה רבה! כמו חמור ישר העליתי את כל ההגדרות למקסימום....

עוד שאלה, זה נורמלי שכשאני לוחץ על 2 במקלדת (בשביל תצוגה ראשית) אני רואה רק את
הICP ומה שמעליו (תע"ל DED וכו'😉 בלי הMFDs? יש אפשרות שאני אראה את הכל בתצוגה אחת?
#4 · לפני 15 שנים
אם אתה לוחץ 1 במקלדת אתה עובר למסך של תע"ל על כל המסך, בארבע פינות המסך מופיעים ה-MFDים של המטוס.
כשאתה לוחץ 2 - אתה בתא הטייס. כדי לזוז בתא הטייס אתה לוחץ 2 8 6 4 לימין שמאל למעלה ולמטה ב-NUD PAD (צד ימין של המקלדת).

ב-2 אתה תראה את תא הטייס כפי שהטייס רואה אותו, לחיצה על SHIFT + 2 תרחיב את התצוגה ותעשה אותו מציאותי יותר .
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.