143 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World DCS: A-10C, קצת חדשות
דיון

DCS: A-10C, קצת חדשות

57 הודעות 9,750 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
ראיון עם מאט וגנר וסקירה קצרה על חידושים בסימולטור הבא עלינו לטובה:
http://www.simhq.com/_commentary/all_101c.html

בין החידושים מוזכרת מערכת לובי חדשה, שלפי התיאור מזכירה מאוד את ההייפרלובי הותיק. היא תתבסס על חדר צ'אט ורשימת שרתים.
בנוסף נמסר מידע על עבודה מול JTAC, חלק חשוב בתמיכה בכוחות הקרקע. הJTAC מבוסס AI, ולפי הראיון נראה שהעבודה מולו די עמוקה ומלאת אפשרויות.
רשת תקשורת רדיו בין היחידות באיזור הפעולה כעת קיימת וניתן להאזין להתרחשויות בזמן הטיסה. סוף סוף לא מרגישים בודדים בשמיים.
משימות האימון יהיו אינטראקטיביות, במקום להתבסס על סוג של וידאו הסימולטור רק יראה לשחקן על מה ללחוץ בקוקפיט על ידי סמן.
בסימולטור נוספה תמיכה מלאה בThrustmaster HOTAS Warthog, הסטיק מוגדר אוטומטית ולמעשה יתפקד כראוי בסימולטור, לפי מערכת HOTAS של המטוס במציאות, ללא צורך בתכנות מקשים.
מערכת ההגנה בסימולטור תהיה זהה לשאר הכותרים בסדרה. 8 אקטיבציות ו10 דאקטיבציות אך ניתן להתקין את הסימולטור מחדש ללא הגבלה כל עוד אין שינוי משמעותי בחומרת המחשב.

לאיזור הטיסה המפורט נוספו עוד שטחים ממזרח (ואני משער שאולי הוסרו עוד ממערב, כמו בקפיצה בין LOMAC ל FC2), עורך המשימות שודרג עם עוד טריגרים ומערכת יצירת משימות רנדומלית.

(ותודה לאור שעוקב אחרי העניין יותר ממני, בלעדיו זה היה מופיע כאן באיחור של חודש)

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 15 שנים
ניראה מדהים
למרות שאנ ילא כזה נמשך למטוס
אבל בהחלט ניראה שמתחילים לתפוס קהילות כמונו ברצינות (רק אל תשימו לי פה דגל של צבעי הקשת כן 😄 )

אני לא מבין כ"כ את האסטרטגיה שלהם שלהוציא מטוס כזה שמוצף בסימים עליו ולא משהו אחר שנשכח כגון אפאצי או משהו אחר
#4 · לפני 15 שנים
מוצף ההוא לא, רק לומאק. אבל האפאצ'י מתוכנן להיות הבא בתור בסדרה
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 15 שנים
אורי מאז לאנגבאו לא היה כל סימ לאפאצי
לאומת זאת חוץ מלוק און יש עוד 1 2 אומנם לא ריאליסטים כמו שצריך אבל עדיין
לאקאון בשוק כבר 6 שנים בערך כך שלפי צדעתי כבר 6 שנים יש סימ באיכות סבירה למטוס הזה וקהילה שפעילה עד היום

והאפאצי?

אני אישית ממתין לו בקוצר רוח🙂
#6 · לפני 15 שנים
djmid,
ED עובדים לפי החוזים שלהם עם הצבא קודם כל,
בהתחלה הם תכננו לפתח בכלל את ה A10A אבל הם עברו לC בגלל דרישה מהצבא.
המטוסים שהם מוציאים תחת DCS תלוים במה שהצבא יבקש.
#9 · לפני 15 שנים
רגע זה הולך להיות סימולטור בפני עצמו או תוסף לאחד מהלוקאונים?
נראה טוב.
לדעתך הוא יימכר בחנויות בארץ ?
#10 · לפני 15 שנים
כל כותר בסדרה הוא סימולטור נפרד, זו הסיבה היחידה לאיכות הגבוהה שלהם.
יכול להיות שיביאו כמה עותקים לארץ. רק צריך לחפש או לוודא.

עוד ראיון, מידע (העיקר- הסימולטור ישוחרר קרוב לסוף השנה) ותמונות חדשות:
http://www.gamingshogun.com/Article/7060/DCS__A-10C_Producer_Interview_-_Exclusive_Screenshots.html

עוד נקודה שמאוד עניינה אותי בראיון הזה הוא אזכור של מערכת החלפת שטחים שתכלל בסימולטור. זה הכרחי בשביל להשתמש בשטח נוואדה שמתוכנן כאיזור אימונים יחד עם שטח הים השחור. מעבר לכך- האפשרות ליצור שטחים ולשלב אותם ללא בעיה מיוחדת בסימולטור נראית קרובה מתמיד. אני די בטוח שאת התכונה הזאת נראה בשאר כותרי הסדרה בעתיד ולא יהיה צורך לבצע התאמה מיוחדת של השטחים בין הגרסאות.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#11 · לפני 15 שנים
כמה בערך הוא יעלה , גם אם זה לא בארץ ?
כי אם אני זוכר נכון שיצא בלאק שרק קנו פה דרך אתר מסוים שפשוט פותח לך את ההורדה לאחר שאתה משלם , דומה לאיך ש STEAM עובד..

יש לי האמת בבית דיסק מקורי של LOMAC שקניתי ב-50 שקלים בבאג , אבל אף פעם לא היה לי כח להתחיל ללמוד סימולטורים רציניים.
#12 · לפני 15 שנים
בלק שארק גם נמכר בחנות אחת במודיעין וגם באילת. קניתי את זה במודיעין שם באיזה 150 ש"ח בערך.

סביר להניח שזה יעלה טיפה יותר. בטוח שיש כאן יותר השקעה.
#15 · לפני 15 שנים
ה-A-10 נראה מדהים פשוט .. ללא ספק יהיה שווה ללמוד אותו ולהשקיע ..גם ככה יעברו שנים עד שנראה איזה F-16 בסדרה הזו...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.