139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס |בעיה| התחברות לרשת
דיון

|בעיה| התחברות לרשת

6 הודעות 1,932 צפיות לפני 15 שנים
#1 · לפני 15 שנים
יש לי פאלקון 4.0 אלייד פורס מאז סוכות ואני לא מצליח להתחבר לטיסה ברשת. מתי שאני נכנס למולטיפלייר אז אני לא רואה שום סרבר ברשימת סרברים. כבר אישרתי את המשחק דרך הפיירוול אבל אני עדיין לא מצליח. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד, תודה.
#2 · לפני 15 שנים
אני יכל לעזור לך בשמחה, הבעיה של קצת מורכבת, צור איתי קשר במסינג'ר: i.cohen778@gmail.com ובכיף אני יעזור 😎
[align=center] טייס בטייסת 110 אבירי הצפון.[/align]
yinon cohen
#3 · לפני 15 שנים
Yonwolf כתב/ה:יש לי פאלקון 4.0 אלייד פורס מאז סוכות ואני לא מצליח להתחבר לטיסה ברשת. מתי שאני נכנס למולטיפלייר אז אני לא רואה שום סרבר ברשימת סרברים. כבר אישרתי את המשחק דרך הפיירוול אבל אני עדיין לא מצליח. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד, תודה.

פתחת פורטים ?
#5 · לפני 15 שנים
בגלל זה יש מדריכים.. לחפש יש בשפע... אבל אני יהיה נדיב כך:http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=99055#post585366 😉
[align=center] טייס בטייסת 110 אבירי הצפון.[/align]
yinon cohen
#6 · לפני 15 שנים
Yinon_cohen כתב/ה:אני יכל לעזור לך בשמחה, הבעיה של קצת מורכבת, צור איתי קשר במסינג'ר: i.cohen778@gmail.com ובכיף אני יעזור 😎

בולשיט ינון הבעיה לא מורכבת ולא כלום ! מכעיס לראות אותך רושם "תפנה אליי לפרטי " בכל אשכול ! המטרה של האשכול היא לעזור לאותו בן אדם באשכול עצמו כדי שגם אנשים אחרים יהנו מהמידע ! אם אתה רוצה שלח הודעות לפרטי אל תהפוך את האשכול לסוג של שיחת חולין !

ולפותח האשכול ! תבדוק פורטים פתוחים UDP TCP 2935 2934
תבדוק שהפיירול לא חוסם את הסימ' ותבדוק גם שהאייפי של המארח או המתארח פתוח !

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.