103 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 מה זה FLIR .?
דיון

מה זה FLIR .?

11 הודעות 2,412 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
תגידו מה זה FLIR ולמה אני לא מצליח להפעיל אותו בפאלקון ?
#4 · לפני 16 שנים
וזה פועל בפאלקון ?
זאת אומרת צריך לשים אולי פוד מסויים ?
#7 · לפני 16 שנים
דינגו אם אתה לא יכול להגיב כמו בן אדם אז תשמור את הידיים הרחק המקלדת או יותר טוב ! תלחץ על הכפתור כיבוי במחשב ! ואם יש לך קיצור דרך במקלדת אז עוד יותר טוב !
התגובות שלך באשכולות שלי אף פעם לא עזרו לאף אחד ! רק לעצבים שלי !
ובחזרה לנושא : ואיך אני מפעיל אותו אחריי שאני נכנס למצב ?
כלומר לא מופיע כלום....
#8 · לפני 16 שנים
זה בסדר,זה הדדי.

זו לא הפעם הראשונה שאתה מציף את הפורום כאן עם שאלות סתמיות ומטומטמות שאת התשובה אליהם אתה יכול למצוא בקלות בעצמך ע"י קליק אחד ומהיר על העכבר או בעיון מהיר במדריך המתאים.
אני מבין שזה קצת יותר סבבה לבזבז את זמנם של אחרים ושהם יתייחסו למר אדוני באופן אישי,אבל עד שלא תתחיל קצת לחפש בעצמך לפני שאתה שואל,אולי אז יתחילו להתייחס אליך קצת יותר ברצינות.

אה כן,לגביי התמונות שצירפת,ניכר שבטיחות טיסה לא נמצאת בראש מעייניך. (לי זה ממש לא אכפת,אבל זו רק הדעה שלי).
#9 · לפני 16 שנים
די אנשים.. האמת היא שגם אני לא הצלחתי לגרום למערכת לפעול ואני אשכרה חיפשתי במדריכים.. בואו נגלה סובלנות וסבלנות (בואו לא נגיע לגן ילדים)..
אוקי חיפשתי שוב ביוטיוב עם הצלחה. FLIR זו בעצם מערכת שמאפשרת לטייס לנווט בחושך כשאין NVG
הנה סרטון אשר מסביר את זה קצת

RifleFighter
רמי וייברמן

#10 · לפני 16 שנים
תודה !
ודינגו שוב ! אם אתה אומר שזה בזבוז זמן אז אל תגיב...
כי גם אם תמשיך אם התגובות המתסקלות האלה אני ימשיך להציף אם שאלות "מפגרות"
ואיך שאני טס זה ביני לבין עצמי !
אני מצליח לטוס מצויין ככה !
#11 · לפני 16 שנים
אוקיי אוקיי שניכם, די.
ezana9,- אתה חייב להפסיק לקחת כל כך ברצינות תגובות של אחרים. זה האינטרנט-אם תצא מנקודת הנחה שתמיד יעטפו אותך בצמר גפן בכל שאלה אתה טועה ובגדול. התגובה שלך לגבי ה LMGTFY היתה חסרת פרופורציות.

Dingo, יכלת פשוט לא להגיב. אמנם הלינק ל LMGTFY לגיטימי לדעתי, אבל מה שבא אחר כך לחלוטין לא במקום.
במקום לתת לי לטפל בעניין היית חייב לקפוץ ו"להחזיר לו".

אם אחד מכם יצליח לצאת מגבולות הטעם הטוב להבא, לא יהיה נעים.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.