100 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שימוש בסטיק Saitek X52 בפאלקון
דיון

שימוש בסטיק Saitek X52 בפאלקון

5 הודעות 1,702 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
עד עכשיו כשהשתמשתי בסטיק תיכנתי אותו דרך הפאלקון, עכשיו התקנתי את התוכנה של Saitek כדי לתכנת, בשביל שאני יוכל להשתמש בכל הפונקציות, אבל איך אני מפעיל את זה, לא רק שזה לא עובד לי, הוא גם מבטל לי את הKeyboard לא יכול ללחוץ ESC לא כלום...

ועוד משהו אם כבר אני שואל מישהו יודע איך אפשר לתכנת את הכפתור הזה של הClutch?
[align=center]

[/align]
#2 · לפני 16 שנים
כדי לתכנת את הCLUTCH אתה צריך להכנס לעמוד הX52 בcontrollers, לעבור ללשונית MFD ולבטל את הV בCLUTCH MODE..

אם אתה מתכנת את הסטיק כמו שצריך הוא בעצם משתמש לך בחצי מקלדת, לא באמת צריך לשנות משהו בתוך המשחק.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 16 שנים
דבר היחיד שלא הצלחתי להפעיל דרך התוכנה זה המצערת בפאלקון זה אוטומטית יוצא לי על הSlider
ותודה הקטע עם הClutch עובד לי עכשיו, מה הקטע שלו בכלל, מזה ה-Clutch mode הזה?
[align=center]

[/align]
#4 · לפני 16 שנים
הקלאץ' (כאשר מסומן) משעה כל עוד הוא לחוץ את הפרופיל שבחרת ומאפשר לך לנווט עם HAT SWITCH לבחור פרופיל אחר (אם יש לך) תוך כדי משחק. פונקציה יותר מיותרת ממתלה למטריה על המצערת, לדעתי.
את קובץ הפקודות אתה יכול להשאיר בפלקון כמו שהוא בברירת המחדל, ועם התוכנה של הסטיק להגדיר לכל כפתור בסטיק את הפקודה מן המשחק שאתה רוצה להצמיד לו.
העסק נראה מסובך לעין כי לכל כפתור יש שש אפשרויות תכנות- מוד 1,2,3 וגם לכל מוד יש מצב SHIFT
אצלי רוב הפקודות בהן אשתמש בטיסה מצויות במוד 1, 1+SHIFT ו-2, בין היתר משום שאינני מסוגל לזכור את כל ששת הפקודות האפשריות לכל כפתור.

בעיית מצערת בסליידר- במשחק עצמו אתה נכנס אל- CONTROLLERS, ADVANCED אם אני זוכר נכון, ושם ניתן להגדיר בלשונית FLIGHT CONTROL ו-AVIONICS איזה כפץורים שולטים במה.
אם הגדרת כפתור מסוים כשולט במהו בתפריטים האלה, המשחק יתעלם לחלוטין ממה שתכנתת לאותו כפתור עם התוכנה של הסטיק. קח את זה בחשבון ואולי זה יחסוך לך מפח נפש...
בהצלחה רבה. אני עם אותו פרופיל בשינויים זניחים כבר מעל שנתיים כי אין לי כוח להיכנס מחדש לתכנות הפקודות, ולהגדיר שינויים בקובץ KEY. המקורי של המשחק תמיד הבהיל אותי עד נשירת שערות בערך.

בהצלחה.
שכל כוחותינו יחזרו בשלום לבסיסם וכל כוחותיהם לא.

"זו לא חוכמה למות בעד ארצנו, החכמה היא לגרום לב#@%^ שממול למות בעד ארצו" (ג'ורג' סמית פאטון).
#5 · לפני 16 שנים
אני עובד עם פרופיל שלי שמפורסם פה באתר
מוד 1 ו-2 אצלי זהים כמעט לחלוטין, ההבדל הוא בכפתור אחד. או שהוא מחליף חימוש א"א ועם הSHOFT מחליף חימוש א"ק, או ההפך, מחליך חימוש א"ק ועם הSHIFT א"א.. זה כל ההבדל.

מתוך המשחק אני מוסיף FIRST TRIGGER DETENT, אבל לא באמת חייבים את זה רוב הזמן.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.