101 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מה ההבדל בין X52 ל X52 פרו
דיון

מה ההבדל בין X52 ל X52 פרו

8 הודעות 1,788 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
היי חברים
אני רוצה לחדש את הסטיק שלי

לצערי לאחר ואני לא מוצא קוגר
אני צריך להתפשר

יש למישהו מושג מה ההבדל בין הסטיקים הללו לאחר ושתיהם ניראים אותו דבר אך המחיר הוא כ200 ש"ח יותר

פנדה עדיין מחזיקים אותם?
#3 · לפני 16 שנים
הPro נראה פחות מצועצע. הוא יותר נוקשה ומדוייק בתנועה שלו. ניתן לכבות את הלדים המעצבנים שעליו אם רוצים.
הבנתי שיש לו עוד כמה פיצ'רים מבחינת המסך שמתחת למצערת.
אבל ההבדלים מסתכמים בדברים הקטנים האלה. בכל אופן ההבדל במחיר זעיר ואם כבר אז עדיף שהוא לפחות ייראה מכובד.

לפי האתר של פנדה רק בספטמבר יגיעו אליהם שני הדגמים (הרגיל ו PRO), עד אז ניתן לבצע הזמנה מוקדמת.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 16 שנים
המממממ... נחש מה מייק? בנובמבר האחרון נכנסתי לאתר להשוואות וכו'. היה רשום שם: "הזמנה מוקדמת, מלאי יגיע בספטמבר..." או משהו דומה. לכן אני מסיק מזה שהם כנראה לא עדכנו את זה. ההגיון אומר שלא ממש ייתכן שהם יזמינו משהו שיגיע רק בעוד 10 חודשים... (וירשמו להזמין כבר עכשיו, זו הכוונה)
#5 · לפני 16 שנים
ועדיין יש אנשים שפשוט יבצעו הזמנה מוקדמת אם זה לא דחוף (או תמורת הנחה). עדיף פשוט להתקשר ולברר, אבל אתר של חנות שמכבדת את עצמה נשאר די מעודכן סך הכל. או שפנדה בעצם לא ממש מכבדים את עצמם? 😛

#6 · לפני 16 שנים
אגב סאיטק, מישהו נתקל כבר בX65F בארץ?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#7 · לפני 16 שנים
אני לא חושב שניראה אותו פה בקרוב...
לא בחנויות לפחות..
אגב , הוא ניראה ממש טוב... שמתי לב שהסטיק שלו נורא דומה להסטיק של הA10 אם לא זהה..
#8 · לפני 16 שנים
זהה לא, דומה כן. בכל אופן הסטיק של Thrustmaster יהיה רפליקה, הוא זה שיהיה באמת זהה 🙂
ובאמת, לפי פרק הזמן שעבר מהשקתו של הG940 עד שראינו אותו בארץ ביותר מחנות אחת, צריך לחכות עוד חודשיים-שלושה כדי לראות את הX65 כאן.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.