109 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 H
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית בעיות עם UTORRENT [לא להפציץ ב"זה לא חוקי" כנסו וק
דיון

בעיות עם UTORRENT [לא להפציץ ב"זה לא חוקי" כנסו וק

7 הודעות 2,276 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום,

על מנת להוריד את הULTRAPACK עבור IL2 החלטתי להשתמש בהורדת הTORRENT היות ובאתר שלהם ישנן המלצות רבות.

לאחרונה חוברתי דרך ראוטר ואני לא מצליח להוריד דברים (חוקיים! ) באמצעות התוכנה.. UPNP פתוח ובעקרון אין חומת אש בראוטר הזה.. יש לכם רעיון מה יכול לגרום לבעיות? בעבר זה עבד כשהייתי מחובר ישירות למודם. מחר אני אבדוק אם זה מה שגורם לבעיה ע"י חיבור ישיר על מנת לבדוק אבל אם למישהו יש רעיונות\הצעות אני אשמח!

תודה
רמי
RifleFighter
רמי וייברמן

#3 · לפני 16 שנים
תבדוק מה הגדרות הפורטים בתוכנה ותפח אותם בהתאם בנתב, יתכן והUPNP לא מאופשר בנתב עצמו
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 16 שנים
רמי ב Utorrent יש לך אפשרות לבצע בדיקת החיבור (ז"א אם התוכנה יכולה להוריד) ויש לך גם חיווי בפס התחתון עם סימן מתאים (וי ירוק כשהכל תקין, "אין כניסה" אדום כשאי אפשר להוריד או משהו צהוב כשזה באמצע). תבצע בדיקה ואז תקבל איזה מספר פורט לפתוח בראוטר, אח"כ תכתוב בגוגל את הדגם של הראוטר בדיוק ותקבל עמוד עם הסברים לפתיחת הפורטים ספציפית לראוטר, ענין של שנייה ואתה מסדר את זה. 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#6 · לפני 16 שנים
בבקשה תוכנה + הסבר על בדיקת פורטים פתוחים במחשב

http://www.mynetwork.co.il/portscan/

מנסיון שלי
תנסה לצורך בדיקה לפעיל DMZ על הראטור שלך לכיוון ה IP של המחשב ותיראה עם סודר

במידה וכן אכן הפורטים סגורים בנתב
במידה ועדיין סגור סיכוי רב שמשהו במחשב חוסם

במידה ותסתבך דבר איתי במסנגר נטפל בעניין🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.