59 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית מבקש את דעתכם על המפרט הבא:
דיון

מבקש את דעתכם על המפרט הבא:

43 הודעות 5,746 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
אורי גם אני חושב כמוך אך הבעיה היא תקציב
לוח אם שתומך בטריפל כולל זכרונות מיקרות את כל החבילה בכ200 דולר

החבילה הראשונה שבניתי כוללת לוח כזה וזכרונות כאלו
אך מדובר בחריגה רצינית מהתקציב

לדעתי לא מצדיק את זה ולצורך השימוש שצרים במחשב החבילה השניה מספקת את התקציב היכולות והדרישות
#2 · לפני 16 שנים
אני צריך לפצוח במשא למידת הנושא, אני לא שומר על עצמי מעודכן עד שאני הולך לקנות מחשב חדש
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 16 שנים
מה בנוגע ללוח שיתמוך TRIPPLE CHANNLE על הDDR3?
לא עדיף? עם הi7 ולוח מתאים אתה מקבל תוספת ביצועים לא קטנה. (ועוד שני ג'יגה RAM)

השאלה אם אני צריך את התוספת הזו כדי להריץ למשל FSX על הגדרות גבוהות או שהמפרט הזול יחסית גם יספיק? כי אם מדובר על תוספת של 200$ (שליש מסך התקציב) כדי להשיג משהו שמפרט זול יותר יתן - אני מעדיף ללכת על הזול. זה מכיוון שעם כל החידושים וההמצאות בעולם המחשבים למדתי לא לקנות מערכת שתיתן אפשרות עתידית מכיוון שזה אף פעם לא ישים. תמיד יצא מעבד חדש שלא יתמוך בלוח/זכרון הנוכחי.

תקנו אותי אם אני טועה

שרון
#7 · לפני 16 שנים
שרון
לאחר קריאה מרובה יש לי חשש שהמארז שלך לא יתאים לאף אחת מהמערכות

הוא יתאים בגודל אך א מומלץ לדחוף מערכת כזו שפולטת ככה חום למארז כזה קטן (ככה לפחות כתוב בפורומים למינהם)
תן לי כמה שעות אני יעשה ש"ב על העניין ויעדכן אותך
#8 · לפני 16 שנים
שרון
ההיתי ממליץ לך לשדרג גם את המארז לצורך אי גרימת קריסות למערכת מחום בתוך מארז צפוף כמו שלךך

מצאתי את זה
מתאים ללוחות אם שדיברנו עליהם וגם בעל קירור הולם
כמובן שתמיד תוכל להוסיף עוד מאווררים אליו במידת הצורך (לאחר ויש לו 5 חיבורי מאוורירים הוא מגיע עם 2 )

http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5222597&Sku=A406-1094

54 $

נ.ב
מה השימושים בנייד?
#9 · לפני 16 שנים
טוב, אז אחרי שחפרתי לכם על קניית המחשב, הגיע הזמן לחפור קצת על הגנה עליו 😄

מאחר ואני מתכנן לפרמט את 2 הדיסקים הקשיחים שלי ולהתקין עליהם הכל מחדש, זה יכול להיות זמן טוב להתעדכן בכל נושא ההגנות מוירוסים ורוגלות ושאר מרעין בישין.
נכון להיום מותקנות אצלי התוכנות הבאות:
NOD32 - שהסרתי מכיוון שהיא חסמה לי את השימוש ב FSINN או SB ובעצם לא מותקנת אצלי תוכנה נגד וירוסים.
ZONEALARM - שמשמשת כפיירוול
AD AWARE ו SPYBOOT נגד "חרקים" למיניהם

מה לדעכתם/המלצתכם אני צריך שיהיה מותקן במחשב כדי לשמור עליו מהנ"ל?

אני רק אוסיף שהמחשב ישמש בעיקר כקונסולת משחקים ועריכת וידאו (את כל שאר הדברים אני עושה על הלפטופ) והגלישה באינטרנט למשל תהיה רק כדי לקבל עדכונים למשחקים וכד'.

תודה מראש למומחים

שרון
#10 · לפני 16 שנים
לומר את האמת אני הרבה פחות פרנואיד... מה שכתבת נשמע לי תמיד אובר קיל. אני כבר שנים עם AVG Free החינמית. עם הפיירוול של ווינדווס (כי אני מאחורי ראוטר) ועם הווינדווס דיפנדר של מייקרוסופט (מובנה בויסטה וב7 חינמית לxp). הסיבה שזה מספיק הוא שיקול דעת. אני לא מתקין כל תוכנת זבל שמסתובבת ברשת, ומשתדל לקרוא איזה v אני מסמן בהתקנות של תוכנות אחרות.. לא נכנס לאתרים מפוקפקים מהמחשב שלי - בשביל זה יש מק/לינוקס בעבודה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#11 · לפני 16 שנים
גם אני מסכים עם אורי
אתה יותר מפרנואיד🙂

שים ווינדוס 7 תן לו בגדרות הגנה מומלצות

מעל לזה ממליץ לך בחום על אנטיווירוס AVAST
כבר מספר שנים אני איתו
א. חינמי
ב.הורדה קלה
ג.הגנה מושלמת ושקטה למחשב
בלי כאב ראש וזלילת זיכרון

שים אותו דבר על 2 המערכות (XP וה7)
ולא רואה כל בעיה
יותר מיזה איך אתה מחובר ?רשת אלחוטית?ראוטר?מודם?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.