109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 108 סליחה
דיון נעול

108 סליחה

7 הודעות 1,597 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
"השבוע הועלה סרטון, עם הקלטה של 108 מקרב אוויר. ההקלטה הועלתה כמובן בשם בדוי, אני זה שהעלתי אותה. אני מרגיש צורך להתנצל על כך, לא ציפיתי לתגובה הקשה.
אני כמובן שיקרתי למנהל הפורום (מייק) כששאל אם זה אני, הוא כמובן ישר ידע אז זה לא הפריע לי יותר מידי, גם היו לא מעט דברים כמו איפי דומה ועוד שיכלו להעיד מי העלה את הסרטון. בנוסף איתי (סמ"ט 10😎 פנה אלי ושאל אם זה אני, עניתי לו בכל לשון שלא, כמובן שיקרתי, וזהו.
בסך הכל צחקנו, התבדחנו וזהו, חשבנו להעביר הלאה. אז הנה ההתנצלות , מצטערים אם פגענו, הסירטון או הקליפ נמחקו. בהצלחה בהמשך.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#2 · לפני 16 שנים
ירין וכל 110.
להכנס לטים ספיק שלנו בשמות בדויים (גם אם היה ברור לנו מי זה), להקליט, לערוך סרט, ליצור יוזרים פיקטיביים כאן וביוטיוב, לפרסם, ולרשום כאן נאום בגנות 108 תחת אותם יוזרים, להכחיש לאחר מכן כנגד כל ההוכחות... וכל זה בשביל מה?! האם לא עדיף להשקיע את הזמן בטייסת שלכם?

לצערי זאת לא הפעם הראשונה שירין, לבד או כחלק מקבוצה ב-110, מתעסק ב'מזימות' שטויות כאלה. וטוב מאוד שלא הכל הגיע לפורום. גם בעבר זה נגמר בהתנצלות. אבל מה שווה ההתנצלות כשזמן קצר אחר כך שוב חוזר הניגון?

לדעתי אין מקום לביצוע מעשים כאלו בקהילה. אם זה לא יחזור מה טוב. אבל לאור ההסטוריה, אני מרגיש צורך לומר שכל אחד צריך לקחת אוויר, להביט ימינה ושמאלה, ולעשות את השיקולים שלו לגבי חבריו ועם מי הוא רוצה לטוס בשמיים הווירטואלים. ואם אין שת"פ עם הצד השני מסיבות כאלו ואחרות, אפשר לבנות בשקט את מה ששלנו בלי לפזול למה וכמה אחרים עושים, ולמה זה יותר או פחות טוב, ולהתייחס בצורה שלילית ושגויה כמו שנעשה.

מקווה שיגמרו הוויכוחים והחיכוכים המיותרים.
#3 · לפני 16 שנים
שלום לכולם,
די נמאס! תפסיקו אם זה סופית!!!

ירין וחבריו אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה תפסיקו להיתיחס אלינו, לפוסטים שלנו, לאתר שלנו, ולכל מה שקשור אלינו. אנו מיצדינו נבצע אותו דבר לגביכם.

נמאס שהדבר הכמעט יחידי שניתן לראות בפוסטים של פלקון זה כל מיני שטויות על מי עשה מה ומי יותר טוב.
108 רשמית (ולא רשמית) אינה בתחרות!!! לעולם לא הייתה!!! ולא מתעסקת בשטיות אלה!!!! כל מה שאנחנו רוצים זה לטוס ושיעזבו אותנו בשקט, אנו מצידנו מנסים לחלוק חוויות ועבודה חיובית (דוגמת הבד"ח).

שגיא 108
#4 · לפני 16 שנים
גם אני מקווה שנגמרו הריבים והמתח הנראה או הלא נראה !
כי גם לי נמאס לשמוע את אותה מנגינה בכל אשכול שנפתח,
ואני מקווה שלאחר אשכול זה נשמע את המנגינה של האשכול הזה ולא את המנגינה של האשכולות הקודמים...

כי אני חושב שזה קצת אבסורדי שאנחנו ממריאים מאותו בסיס שנקרא כנף אחד ולא משתפים פעולה...
אבל עזבו שיתוף פעולה... כרגע נקרר את העניינים וכשנגיע לגשר נחצה אותו..(אם נגיע אליו,ואני מקווה שנגיע)
#5 · לפני 16 שנים
acef, יפה אמרת ואותו דבר כלפי שגיא וחבורתו.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.