133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 מערך הבקרה יב''א צריכה בקרים חדשים
דיון

מערך הבקרה יב''א צריכה בקרים חדשים

15 הודעות 2,840 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום לכולם!

מערך בקרה חדש הולך בקרוב מאוד לקום.
הנקרא יב''א ואני המפקד שלו.
אנו צריכים בקרים חדשים אשר יעזור לטייסים בכל מיני משימות.
מערך הבקרה ישרת את כל הטייסות ברשת.

דרישות:
מיקרופון
OF.47
רמת טיסה בסיסית
שטח ישראל
Falcon 4.0 כמובן 🙂

לפרטים:
מסנגר וגם מייל😮fek110@hotmail.com
הודעה פרטית באתר
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים · 2 עריכות
#2 · לפני 16 שנים
בתור התחלה, מספרי יחידות בצה"ל זה דבר חסוי. לא ראיתי בשום מקום פרסום של מספרי יחידות בקרה, ולכן נכון יהיה שתמחקו את המספר מהשם ומכל מקום אחר.
#4 · לפני 16 שנים
הטייסת שלי , מקווה גם שטייסות אחרות, ישמחו לשתף פעולה אתכם . חזק ואמץ.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#5 · לפני 16 שנים
ירין, אופק, זה שפתח את הדיון ודיווח שהוקם מרכז יב"א הוא בעצם כבר בטייסת שלך, לא בדיוק הבנתי מאיפה הרשמיות.
קח את עצמך בידים בחוריקו.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#6 · לפני 16 שנים
loven כתב/ה:ירין, אופק, זה שפתח את הדיון ודיווח שהוקם מרכז יב"א הוא בעצם כבר בטייסת שלך, לא בדיוק הבנתי מאיפה הרשמיות.
קח את עצמך בידים בחוריקו.
loven
שלום,
ירין הוא המפקד של היבא .
היב"א עובדת תחת 110 שזואי הטייסת שבפיקודו .
אני פשוט מנסה להבין אותך ולא מצליח למה אתה מנסה לגרור שוב פעם דיום כזה לריב מטומטם...???
אתה יכול לבוא ולברר מול אופק ולהשלים פרטים בפרטי, תחת איזה פיקוד זה. ואופק יודע את זה והוא היה עונה לך ..
אבל במקום זה מפאת כבודך ובגרותך אתה צריך מרגיש חובה ביום כהז שוב לפתוח תסערות ..
אז אני לא יודע בן כמה אתה אבל לא רואים ממך לפחות אדם בוגר ..
אז שיהיה לך יום עצמאות שמח
ליאור
#7 · לפני 16 שנים
טייסופה24, LOVEN צודק. ירין מכיר את הבנאדם, הם מאותה הטייסת וירין ידע על היב"א.
"
הטייסת שלי , מקווה גם שטייסות אחרות, ישמחו לשתף פעולה אתכם . חזק ואמץ.
"
זה נשמע כאילו שזה חדש גם לו המערך הזה. אם המערך עובד תחתיכם - למה לכתוב שהטייסת תשמח לשת"פ? זה הרי יהיה מובן מאליו... אל תחפש להתגונן כל הזמן, לפעמים אתה סתם תוריד מערכך[כמו עכשיו]
יהונתן
#8 · לפני 16 שנים
ממש לא אופק רשם מלי לשים לב לנכתב
אופק הוא תחת 110 כרגע לא יודע מה יהיה בעתיד זה מה עכשיו.
לא מוריד מערכי אפילו לא במעט , חלילה אני לא מתגונן רק מנסה לומר חאלס עם כל החיפושים אחרי כל תגובה
שלא מעניית אף אף אחד.
ולא LOVEN לא צודק בכלל תקרא שוב ותבין למה
ליאור
#9 · לפני 16 שנים
loven,
אני לא מבין אז.....
מה אתה רוצה ?

ירין ואני פתחנו את זה מה אתה רוצה......... 😱
#10 · לפני 16 שנים
אחחחחח....כל כך שקוף, כמו כל דבר שיוצא מ-110 איכשהו נכתב מבלי לשים לב, כנראה שהבחור היה שיכור.
אני מציע שנעזוב את הפוסטים של 110 ופורשיה (או מודחיה) שידברו ביניהם על גבי דפי הפורום......
מה שיפה שמפקד הטייסת הנערץ הוא זה שמוביל את הקנוניה הזו, מעניין מאוד, מפקד שלא יודע מה יש לו תחת פיקודו?!
כמו בכמה נושאים נוספים בפורום (שחלקם ננעל מסיבות כאלו ואחרות) גם כאן רוצים להראות כמה הם טובים והשאר לא....אין כאן שום כוונה לחלוק משהו עם הקהילה אז חבר'ה, למה להתאמץ ? למה להרים את הנושאים האלה אם לא כדי לחזק את צהיבות הפורום ולהוריד אותו בעוד כמה רמות.....
שכחתי את הימים כשהמפקד הנערץ של 110 (וכיום של מערך הבקרה הדרומי הטוב ביותר - מתוך אחד שיש אם בכלל) הסתובב ככלב נטוש וחיפש בית חם וכשמצא אותו אצלינו, פשוט ירק לבאר ממנה קיבל מיים.....
אז, חברים, שימו לב עם מי אנו מתעסקים ולמי מגיבים....יש אנשים שלא שווים תגובה.... 👿
חג שמח !
Elf

------------------------------------------------
"זה שאינך רואה - הוא זה שיפיל אותך" - (עזר וויצמן)
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#13 · לפני 16 שנים
אני מודיע רשמית למנהל הפורום מיכאל, באם תראה את אנשי 110 מגיבים משהו לנושא הזה אבקש להעניק להם באן ל30 יום.
#15 · לפני 16 שנים
רק עכשיו קראתי את כל הדיון הזה...
אני רוצה להגיד שכולכם ללא יוצא מן הכלל - טעיתם לגבי מערך הבקרה.

מערך הבקרה הוא לא חלק מ-110 אבל תחשבו כרצונכם.
זה מערך שהוא מתנהג כמו טייסת באופן עצמאי כמו מערך הבקרה במציאות ואני בא ממשפחה של ראש מערך הבקרה של חי"א, ו-2 בקריות טיסה אחת בקרית עומק ובטייסת הווירטואלית של 110 היו בעבר בקרים של היב"א המעופפת שעזרו לנו לגבי בקרה, אז הנושא קרוב אלי ואני שותף בו - אבל זו טיסת או מערך איך שלא תרצו, שפועל בפני עצמו.

וכשזה המצב חברים - אז לא נותר אלא לאחל בהצלחה למערך החדש.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.