עירן , ושאר החברים,
ראשית , לדעתי אי אפשר עדיין להקים טייסת . אני הייתי בטייסת 108 , ותאמינו לי הקהילה עדיין לא מוכנה . בקרוב אני אפרסם כאן מהם לדעתי אמורים להיות נהלי הטיסה, ואז תוכלו לדמיין כמה קשה להקים טייסת איכותית . כל הניסיונות להקים טייסת בחצי שנה האחרונה נכשלו ! .
ואני בטוח שמי שינסה להקים עכשיו טייסת ייכשל גם הוא . יש פה עדיין טייסים לא מנוסים בכל הקשור לטיסות ברשת , טיסות מבנה , נהלי טיסה, נוהל דיבור בקשר, טקטיקות א"א וא"ק, ועוד . באמצעות הרעיון שלי נוכל כולנו לטוס , למרות שייהיו הבדלי רמות בין הטייסים , ובטוח שיהיו . עד אשר יהיה מספיק טייסים משופשפים , ואז יהיה אפשר לחשוב להקים טייסת .
צריך לפחות 6-7 טייסים טובים ומנוסים להקים טייסת איכותית שיכולים לטוס און ליין לפחות פעמיים בשבוע . וכרגע , זה לא קיים פה .
לכן אני מציע לנטוש כרגע את הרעיון של טייסת . בואו נוכיח קודם שאנחנו יכולים לטוס ביחד , מה שכרגע אנחנו לא עושים בכלל . או כמו שאומר המשפט העתיק :" קודם לומדים ללכת , ואחר כך לומדים לעוף "
😉 .
לגבי שטח ישראל או קוריאה . זה לא שאני מחפש את הגרפיקה הכי טובה, למרות שזה חשוב . אבל שטח ישראל נראה רע מאוד בכל קנה מידה והוא נבנה בתקופה שאני הייתי צעיר
😛 , וזה היה לפני הרבה מאוד זמן . וחבל לבזבז זמן עד שיהיה שטח ישראל נורמלי , למרות שעירן משקיע הרבה מאמץ בנושא הזה , (קבל ח"ח), ובקרוב יהיו גם תוצאות . אחרי שנטוס תקופה ביחד , בשטח קוריאה, ונלמד איך טיסה אמורה להתנהל ללא תקלות ובתיאום בין הטייסים , או אז, בהחלט יהיה אפשר להקים טייסת, עם שטח ישראל . אבל אנחנו עדיין לא שם .
Peten