אוקיי.
זה המקום הכי נכון לרשום את זה,אז ככה.
היום היתה לי שיחת ועידה עם עוד 3 פאלקונירים שהם גם בקטע הפיתוחי של FF (בוני שטחים וקמפיינים).
הדיון היה על עתיד ה-FF בעקבות המהדורה החדשה שעומדת לצאת אוטוטו...
הבעייה היא שאנחנו שולטים כ"כ טוב בקבצים הקשורים לפיתוח הקמפיינים והשטחים בגירסאות ה-FF השונות.יש לנו את הכלים המתאימים ל-Tweaked של הקמפיינים,כלים לקידוד קבצים שונים,והמון ידע בנושא.
אמנם אני רק חצי שנה בתחום הפיתוחי הזה,אבל רכשתי המון ידע,הייתי שותף בקבוצה שפיתחה את שטח אפגאניסטן,פרשתי לפני חודש והחלטתי להשקיע את הכל בפיתוח הקמפיין הישראלי.
יש עוד לפחות 3 שטחים שנמצאים בשלב של פיתוח קמפיינים חדשים.
אין לנו מושג,ובעצם זה ברור שהמהדורה החדשה לא תיכלול את אותם קבצים.ממש לא!
אז להתחיל הכל מחדש,לפחות אנחנו ,החלטנו שאין טעם...
FF4 -ייצא בקרוב,אמנם הרבה אחרי המהדורה החדשה,אבל אנחנו החלטנו שהגיוני להישאר בגירסת ה-FF ,ולא להתחיל הכל מחדש,אף אחד בכלל לא יודע איזה סוג קבצים יהיה שם,בטח לא כמו בפאלקון4.
אין לנו מושג מי ידאג שם לפיתוח השטחים והקמפיינים,ובינתיים בכלל מדברים רק על קמפיין יחיד שם.
אז בטח זה יהיה בסגנון של:"War Over Vietnam " למי שמכיר....או משהו דומה.
יש לנו ידע רב, שאותו אנחנו החלטנו להשקיע בגרסאות ה-FF .
בינתיים הרוחות נושבות יותר ל-FF4 ,ונכון שכשהיינו ב-SP3 גם אמרנו שלא נעבור ל-FF ,אבל הפעם זה ממש לא אותו הדבר,למרות שזו אותה בעלות.
בקיצור,אני לא שולל את הקוברה בכלל,אני אמרתי שכשיהיה לי זמן,אני אתקין אותה,והקידוד הוא גם ככה אותו קידוד ,או FF3.1 ....אבל אני אישית מפה הולך רק ל-FF4 !
ולא ל"אלייד פורס".אלו המניעים שלי ואני חושב שהם מספיק מוצדקים.
באמת מעניין מי יהיה אחראי שם על פיתוח הקמפיינים והשטחים?מאצלנו בטוח לא(מדובר על פחות מ-10 אנשים בפאלקון4 שמנוסים בבניית קמפיינים ושטחים,מתוכם רק 5 פעילים כיום באופן רציף)..............
💡
הייתי פעם פאלקוניסט......