130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 דיון חשוב ! – כל טייסי הפאלקון מתבקשים להיכנס לדיון.
דיון

דיון חשוב ! – כל טייסי הפאלקון מתבקשים להיכנס לדיון.

262 הודעות 22,206 צפיות לפני 21 שנים
#4 · לפני 21 שנים
עירן , כשאתה מזכיר את שטח שיראל , אתה כל הזמן מזכיר טייסת וירטואלית . אני מניח שאתה מתבלבל קצת. 😉 . הרי אנחנו לא מדברים על הקמת טייסת בשלב זה . אלא קהילה שטסה אוןליין , ויש הבדל גדול בין השניים . המטרה העיקרית כרגע זה לטוס .
מצידי בשטח מאדים 😄 . בטייסת 108 , היה לנו פאטץ' מיוחד עם שטח ישראל . שכלל את בסיס רמת דוד האמיתי , כולל כל פרטים הקטנים , דתק"ים , היו לנו טילי אימון א"א וא"ק , כמו במציאות , היה לנו מטווח נגב , היה לנו את מטווח ה "צלב " בצפון , היה לנו הכל ! (הודות כמובן למפקד 108 - Echo ). ועזבנו את הפאטץ' הזה כי היינו חייבים להתקדם ל FF3 .
אותו דבר לגבי שטח ישראל כיום . אנו נאלצים לעזוב אותו כרגע , עד שהוא ישתפר , או עד שנקים טייסת . שני התנאים האלו לא ייתקימו בקרוב ... לכם ההחלטה ברורה מבחינתי .
ודבר נוסף , התמונות שפירסמת הם לא מבט 2 . שים לב לתמונות של אוהד , שרואים את הקוקפיט . זה מבט 2 . 😉 .

ברק , מטרת הקהילה היא לא לדמות פעילות של טייסים ישראלים .
המטרה שלנו בשלב הראשון היא לטוס באוןליין , וללמוד מה טייס F16 חייב וצריך לדעת . לא משנה אם הוא ישראלי או אמריקאי . וכמו שאמרתי לעירן , לא מקימים כרגע טייסת .

ואני בהחלט מציע שתקראו שוב את ההודעות האחרונות של אוהד . אני ואוהד , בוגרי 108 , עם הכי הרבה ניסיון בטיסות במסגרת טייסת לפאלקון . שלא לדבר שהיינו הטייסת הכי טובה .... ולדעתי לא רק בארץ.
אני מסכים עם אוהד שהטיסות ייראו כמו אימונים בהתחלה . וכדאי שכולכם תאמינו שככה זה יהיה . ייקח לנו זמן עד שנוכל לטוס טיסת מבצעית מסובכת , ללא תקלות עם ביצוע מושלם .
זה יהיה כיף לראות אותנו מתגבשים יחד בטיסה ברשת......

אני ואוהד נבצע טיסה באוןליין השבוע , בכדי לבדוק את יציבות ההתקנה שלנו. ברגע שיהיו תוצאות נפרסם אותם .
Peten
#5 · לפני 21 שנים
דבר נוסף , שימו לב לתע"ל בתמונה של אוהד , (לצבע הירוק) 😄
Peten
#6 · לפני 21 שנים

המטרה שלנו בשלב הראשון היא לטוס באוןליין , וללמוד מה טייס F16 חייב וצריך לדעת . לא משנה אם הוא ישראלי או אמריקאי . וכמו שאמרתי לעירן , לא מקימים כרגע טייסת .

ואני בהחלט מציע שתקראו שוב את ההודעות האחרונות של אוהד . אני ואוהד , בוגרי 108 , עם הכי הרבה ניסיון בטיסות במסגרת טייסת לפאלקון . שלא לדבר שהיינו הטייסת הכי טובה .... ולדעתי לא רק בארץ

ומה אם טייס F16 כבר יודע מה שהוא חייב לדעת??. 😉
זה שאתה מגדיר ש108 היתה הטייסת הכי טובה בעולם, זה קצת היסחפות 🙄
מפקד טייסת "הסילון הראשונה" הוירטואלית!!!
#7 · לפני 21 שנים
109ICEMAN כתב/ה:

ואני בהחלט מציע שתקראו שוב את ההודעות האחרונות של אוהד . אני ואוהד , בוגרי 108 , עם הכי הרבה ניסיון בטיסות במסגרת טייסת לפאלקון . שלא לדבר שהיינו הטייסת הכי טובה .... ולדעתי לא רק בארץ

ומה אם טייס F16 כבר יודע מה שהוא חייב לדעת??. 😉
זה שאתה מגדיר ש108 היתה הטייסת הכי טובה בעולם, זה קצת היסחפות 🙄

בקרוב נדע אם באמת כולם יודעים הכל 💡 ,
ולגבי 108 האגדית !!! , לפי רמות הטייסות שאני מכיר בחו"ל , זה ממש לא יהיה מופרך לחשוב כך.
Peten
#9 · לפני 21 שנים
לגבי 108 האגדית !!! , לפי רמות הטייסות שאני מכיר בחו"ל , זה ממש לא יהיה מופרך לחשוב כך

כן כן.. , אני קורה לך תגר לקרב אוויר! ➡️
#10 · לפני 21 שנים
קצת לא פייר מה שאתה עושה, אתה לא חושב? אישית לא טסתי בערך שלושה חודשים... אתה טס בטייסת שלך כל יום... ברור שתהיה יותר טוב כרגע :] אבל אם אתה זוכר ויקיר יכול להעיד לטובתי שאני הייתי הכי טוב בקרבות אויר פה... אני לא בא להשתחצן או משהו... אבל אני אזמין אותך לקרב אויר ששנינו נזכה לאותם תנאים של זמן טיסה ואז נראה מי יותר טוב בקרב אויר... יש?
#11 · לפני 21 שנים
אוהד אתה תנצח גם במצב הנוכחי ......
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS
#12 · לפני 21 שנים
א. כל יקיר אין לך זכות דיבור 😎

קצת לא פייר מה שאתה עושה, אתה לא חושב? אישית לא טסתי בערך שלושה חודשים... אתה טס בטייסת שלך כל יום... ברור שתהיה יותר טוב כרגע :] אבל אם אתה זוכר ויקיר יכול להעיד לטובתי שאני הייתי הכי טוב בקרבות אויר פה... אני לא בא להשתחצן או משהו... אבל אני אזמין אותך לקרב אויר ששנינו נזכה לאותם תנאים של זמן טיסה ואז נראה מי יותר טוב בקרב אויר... יש?

ב. כל אני לא טס בטייסת כי אין טייסת 😄 , ואני מזמין אותך לקרב רציני.
#13 · לפני 21 שנים
למה אין לי זכות דיבור ?
הם ינצחו אותך ..... וגם אותי ...
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
Canon PowerShot S1 IS
#15 · לפני 21 שנים
לא יכול :]
הקוגר שלי מקולקל חחח
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
Canon PowerShot S1 IS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.