·
לפני 21 שנים
ואיזה קוקפיט (זה פנתר?)
ברק , מטרת הקהילה היא לא לדמות פעילות של טייסים ישראלים .
המטרה שלנו בשלב הראשון היא לטוס באוןליין , וללמוד מה טייס F16 חייב וצריך לדעת . לא משנה אם הוא ישראלי או אמריקאי . וכמו שאמרתי לעירן , לא מקימים כרגע טייסת .
ואני בהחלט מציע שתקראו שוב את ההודעות האחרונות של אוהד . אני ואוהד , בוגרי 108 , עם הכי הרבה ניסיון בטיסות במסגרת טייסת לפאלקון . שלא לדבר שהיינו הטייסת הכי טובה .... ולדעתי לא רק בארץ
109ICEMAN כתב/ה:
ברק , מטרת הקהילה היא לא לדמות פעילות של טייסים ישראלים .
המטרה שלנו בשלב הראשון היא לטוס באוןליין , וללמוד מה טייס F16 חייב וצריך לדעת . לא משנה אם הוא ישראלי או אמריקאי . וכמו שאמרתי לעירן , לא מקימים כרגע טייסת .
ואני בהחלט מציע שתקראו שוב את ההודעות האחרונות של אוהד . אני ואוהד , בוגרי 108 , עם הכי הרבה ניסיון בטיסות במסגרת טייסת לפאלקון . שלא לדבר שהיינו הטייסת הכי טובה .... ולדעתי לא רק בארץ
ומה אם טייס F16 כבר יודע מה שהוא חייב לדעת??. 😉
זה שאתה מגדיר ש108 היתה הטייסת הכי טובה בעולם, זה קצת היסחפות 🙄
לגבי 108 האגדית !!! , לפי רמות הטייסות שאני מכיר בחו"ל , זה ממש לא יהיה מופרך לחשוב כך
קצת לא פייר מה שאתה עושה, אתה לא חושב? אישית לא טסתי בערך שלושה חודשים... אתה טס בטייסת שלך כל יום... ברור שתהיה יותר טוב כרגע :] אבל אם אתה זוכר ויקיר יכול להעיד לטובתי שאני הייתי הכי טוב בקרבות אויר פה... אני לא בא להשתחצן או משהו... אבל אני אזמין אותך לקרב אויר ששנינו נזכה לאותם תנאים של זמן טיסה ואז נראה מי יותר טוב בקרב אויר... יש?
התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.