133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 פתיחת טייסת חדשה ל open falcon 4.7
דיון

פתיחת טייסת חדשה ל open falcon 4.7

21 הודעות 3,773 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
Yֹ106 זה רעיון מצויין שתהיה טייסת F15 (למה לא F15Cל AYEAS יש גם קוקפיט של F15C) 🙂 אני וחבר שהוא טייס ניסוי בחיל אוויר ישבנו על מודל הטיסה של שני המטוסים (F15,F16) וחברי אמר ששני המודלים מתנהגים יפה מאוד במיוחד ה F16C בלוק 30 , אמנם המכ"ם של הF15 נראה כמו של ה F16 אבל יש לו טווח גדול יותר והוא קצת שונה אם כי הוא אינו מגיע לרמת הדמיה של ה APG-68 ,תא הטייס הוירטואלי לחיץ במספר מצומצם של פונקציות בניגוד ל F16 אבל את רוב הפונקציות החשובות ממלא יש על ה HOTAS כך שלרוב לא תרגיש בחסרון זה,וגם נושא ה א"ק לא קיבל דגש מיוחד ואינו מיושם כמו בF16 , אבל מאחר ו 106 האמיתית מתאמנת ב 95% מהזמן על מיתארים של א"א כך שגם בחיסרון זה לא תרגיש כלכך.
זהו חוץ מזה שיהיה בהצלחה ותשתדל לא להיכנס לקרב אויר צמוד עם F16 של 110 😄 סתם בצחוק 😄
#2 · לפני 16 שנים
aditall כתב/ה:Yֹ106 אבל מאחר ו 106 האמיתית מתאמנת ב 95% מהזמן על מיתארים של א"א כך שגם בחיסרון זה לא תרגיש כלכך.
😄

על ב"ש שמעת?
#6 · לפני 16 שנים
חחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק באר שבע

ושאלה לי אליכם ! אם אני קונה קוקפיט מהאתר של AEYES הם מביאים סיריאל או משהו כזה שמונע חלוקה לחברים ?
כי אם הוא רוצה לפתוח טייסת אז מישהו יקנה ויחלק בין חברי הטייסת שאני מקווה שתקום על גלגליה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.