61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 open falcon 4.8 או פאלקון חדש ?
דיון

open falcon 4.8 או פאלקון חדש ?

23 הודעות 3,860 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
הנה הוכחה לזה שליד פיאסוט מפתחים
The development team Lead Pursuit claim to be in production of the successor to Falcon 4.0: Allied Force.[citation needed] With the demise of Microsoft Flight Simulator[1] the Falcon name could claim to be the longest running flight simulation series.[

http://en.wikipedia.org/wiki/Falcon_4.0:_Allied_Force
#2 · לפני 16 שנים
איפה אתה רואה הוכחה?
אני רואה שכתוב שם:
"צוות הפיתוח של ליד טוען שהוא בתהליך הפיתוח של היורש של AF [ציטטה נדרשת]"

כלומר, מישהו ראה פעם משהו בנושא, כתב את זה, אבל אין לו לינק מתאים לאתר של ליד עם ההודעה הרשמית על זה.

כלומר, זה במסגרת השמועות עדיין.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 16 שנים
נכון הם טוענים שהם עובדים על יורש כלומר על המשך ,כשאומרים successor מתכוונים להמשך ,אני משער שהם לא יעשו סימולטור של מסוקים חחח,לצערי לא מצאתי בבליוגרפיה את המקור אז אני מסתמך על מה שרשום,כמו כן היה פאלקון שהיה אמור לצאת ב2003 אבל ביטלו אותו,במקומו יצא האלייד פורס ב2005.תראה זה כרגע מידע שמסתמכים עליו אולי גם את הפרוייקט הזה ביטלו למרות שלא נראה לי ,אבל זה בינתיים ההוכחה היחדית שאני יכול להציג לגבי סימ' המשך,אם אני ימצא מידע חדש או אולי אתה תמצא או כל אחד אחר בפורום נדאג לפרסם ,עד אז נסתמך על מה שיש,ונקווה שיוציאו אותו .
#4 · לפני 16 שנים
זה עדיין לא הוכחה. זו טענה דרושת הוכחה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 16 שנים
זה יהיה ממש ממש מגניב אם הDCS יהיה סימולטור ראשי שיהיה תחליף להכל ובתוכו יהיהו תת נושאים שהם יהיו מטוסים ומסוקים כגון אפ'אצי F16 ו 15 ו A10 כדי שכמה טייסות יוכלו לטוס ביחד וזה יהיה עוד יותר מגניב ממה שיש עכשיו . . . . בנוסף לגרפיקה המרשימה נוכל לעשות שיתוף נגיד אם טייסי אפאצ'י וטייסי F15 שייתנו ליווי צמוד לטייסי טייסות הF16

חח למרות שזה ממש רחוק מלקרות... או שלא
#6 · לפני 16 שנים
כל כותר בסדרה יעמוד בפני עצמו. הנקודה החשובה כאן היא שכל הכותרים תואמים מבחינת קוד רשת ושטח, לכן כולם יוכלו לטוס עם כולם 😉

זה לא רחוק מלקרות, זה כבר קורה עם פאצ' 2.0 לFC...

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 16 שנים
יש משהו כזה עם ARMED ASSAULT גם הצליחו לשים ש F-16 חחח,אבל כן אני בעד שיהיה FSX שיהיה הרבה סוגי מטוסים וגם מסוקים,אולי אפילו משימות תובלה,יש גם משהו כזה באופן פאלקון אפשר להטיס מיגים וכו,אבל עדיין. 😄
#8 · לפני 16 שנים
אני לא אוהב את הFSX טוב אני עכשיו רואה שזה באמת לא רחוק מלקרות.. אפילו די קרוב כי בקרוב יצא הDCS A10 ואפאצ'י ולפי מה שאתם אומרים גם F16 בקרוב אז זה מצויין !

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.