113 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שאלה בקשר לקמפיין
דיון

שאלה בקשר לקמפיין

6 הודעות 1,423 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום,ראיתי לא פעם שאני יכול לבקש ממטוס הבקרה(AWACS) שישלח לי מסוקי חילוץ במידה והופלתי,לא פעם גם יצא שטיל מנ"מ פגע בי ונאלצתי לנטוש,מה שרציתי לשאול זה בעצם,
במידה וקראתי למסוקי חילוץ בשלב מסויים יגיעו מסוקים לחלץ אותי?
ואם כן במה זה יתרום לי במשחק עצמו?
תודה מראש לכל מי שיעזור!
מפקד טייסת 119 העטלף-כי באטמן סתם מעפן

מדריך בבית הספר לטיסה של פאלקון
#2 · לפני 16 שנים
אם אני זוכר נכון יש טיסת חילוץ אמיתית שיוצאת מאיזשהו מקום ברגע שמטוס נופל במיקום שניתן לחלץ אותו ממנו (המערכת של הקמפיין קובעת אם אפשרי או לא). לי אישית לא יצא אף פעם לראות מסוק שבא לחלץ אותי, פשוט בגלל שמין הסתם אתה לא נשאר ב 3D כדי לחכות למסוק, אבל אני זוכר שפעם מישהו פרסם סרטון שמראה מסוק ממריא מנושאת המטוסים למשימת חילוץ כזו... בכל אופן אין לזה הרבה משמעות, המטוס שנפל בכל מקרה יורד מהמצבה... אולי זה משפיע על הרקורד שלך בתור טייס...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 16 שנים
אכן, לכל טייסת יש מספר מסוים של טיייסים ואם טייס מחולץ הוא לא יורד מהטייסת. מספר נמוך של טייסים בטייסת יכול להביא בסופו של דבר לביטול משימות. כך שיש משמעות לבקשת חילוץ, והתוצאה הסופית כתובה ב-DEBRIEF - אם חולצת יהיה כתוב RS, אם לא אז MIA. כמובן זה במקרה של נטישה, מוות זה KIA ואז בכל מקרה יורד טייס מהרשימה.
#5 · לפני 16 שנים
rizer, האמת גם אני חשבתי ככה אבל כמו שאמר i_hawk, אני זוכר גם וידיאו כזה..אם אני ימצא אני יביא לך פה
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#6 · לפני 16 שנים
תודה לכולם אני יתחיל באמת להשתמש במסוקי החילוץ האלה... 🙂
מפקד טייסת 119 העטלף-כי באטמן סתם מעפן

מדריך בבית הספר לטיסה של פאלקון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.