148 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 וואו!!!! תראו איזה מדהים
דיון

וואו!!!! תראו איזה מדהים

72 הודעות 8,020 צפיות לפני 16 שנים
#3 · לפני 16 שנים
נו, עכשיו רק צריך לקוות שקוד הMP יהיה יציב..
אם כן, אני חושב שזו תהיה פעם ראשונה שגרסה כלשהי של פאלקון תאחד את כל הקהילה..
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 16 שנים
אני בטוח שיהיה !
אני בטוח שבתחילת דרכו גם OF היה נטול שטח ישראל... אני חושב שצריך לחכות לפיתוח של דברים כאלה ! עוד לא יצא הסימולטור איך יצא השטח ?
#6 · לפני 16 שנים
לא תהיה בעיה עם שטח ישראל... כמובן הוא יצטרך לעבור שינויים והתאמה ל DB אבל זה ברור. אני מניח שהתותחים פה שדאגו להתאים אותו לכל גרסה של OF יעשו כן גם בעתיד 🙂

כעיקרון אין דבר כזה "שטח שלא עובד" אני יכול להריץ לך על כל גירסה של פאלקון כל שטח ששוחרר איי פעם, זה הכל ענין של להתאים קבצים מסויימים לגרסה שרצה...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#8 · לפני 16 שנים
יש דברים יותר חשובים משטח ישראל...
סימולטור עובד ומשוחרר...

גם ב FF5/RV2 תלינו תקוות רבות. ואז פרץ הסיכסוך המפורסם שהותיר את FF5 גוש באגים ענק וחסר תועלת
ואת RV2 קוד מפותח שלא זמין לציבור.. הייתי רוצה לראות את הגרסה המיסטורית הזו כגרסה של שOF (כפי שרמז יוני), עם הFM המשופר, המנוע הגרפי המשופץ וקוד הרשת המיסטורי של RV2 (ועוד כל מני פיצ'רים מיתולוגיים שנקברו בעבר כמו כוונת קסדה).

אבל יותר מכל הייתי רוצה לראות אותה בחוץ, חסרת באגים קריטיים וחשוב מכל עם תמיכה תקינה במערכות הפעלה מודרניות (WIN7 בעיקר)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#11 · לפני 16 שנים
נקווה שיהיה יותר ריאליסטי מ OF ! שכל כפתור יהיה לחיץ !
אני חושב שאם הוא תומך בDIRECTX 9 הוא יתמוך בחלונות 7 !
אני חושב שבגלל שהפאלקונים האחרים משתמשים בגירסה ישנה של ה Directx אז בגלל זה זה לא פועל 1
#12 · לפני 16 שנים
זה לא בהכרח קשור אזאנה.. מה שכן OF מאד ראליסטי פשוט הקוקפיט התלת ממדי שלו לא ממש לחיץ. מה שכן הסימולטור הזה יהייה הרבה יותר ראליסטי (על פי מקורות זרים 😎 )

תתאפקו עוד קצת.. ותראו בעצמכם 😎
RifleFighter
רמי וייברמן

#13 · לפני 16 שנים
i_hawk כתב/ה:[quote="loven"]מהמם, חבל רק ש AS חלק מצוות הפיתוח הבנאדם פסיכופט עם תעודות 😱 .

מי זה AS??

claud כתב/ה:
וברור שזה יהיה יותר טוב מ FF5 ...הכול יותר טוב מ FF5 ...

BHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

הרגת אותי! 😂[/quote]

A.S. במקור מגיע מלומאק חבר בטייסת rve , בחור טס מלפני שנה וחצי גם בפאלקון וקורא לכל מי שמנצח אותו רמאי, הבחור שנוא מאוד בלובי ולמרות שהוא טס ברמה גבוהה הוא מקדיש את הזמן שלו לפרנויות וליכלוכים .. לפי מה שהבנתי הוא עזב את הטייסת שלו ואני מקווה שכמה שיותר מהר לא יהיה קשור לצוות הפיתוח של מה שאמור להיות ה"פאלקון" הבא.
לכאורה בחור סימפטי שאומר מה שאתה רוצה לשמוע עד שקפיץ קופץ לו 😱
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#14 · לפני 16 שנים
A.S נשמע קצת קוקו !
יש מצב אנסו אותו שהוא היה קטן ? 😛
#15 · לפני 16 שנים
תומך ב Loven!

הבחור טס מעולה...עד לרגע שאתה מנצח אותו פעם אחת... (-:

Netz...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.