RF כתב/ה:חבל, נראה לי שאחת הבעיות העיקריות בתרבות הנוכחית זה שאם משהו שבור אז "נקנה חדש" (חמודי..) ואף אחד (חוץ מיחידי סגולה כמוך). ולכן הסבר של מה שקרה היה מועיל.
רמי נראה לי שתלוי במה מדובר... Couger ודומיו זה לא משהו שאתה יכול ללכת לסופר ולקנות חדש... גם אצלי פעם כשה X-45 (אללה ירחמו) התחיל לזייף, פירקתי את כל הברגים, פתחתי, בדקתי מה הולך שם ואז ראיתי שאחד החוטים היה קצת רופף, הוצאתי, הלחמתי מחדש והוא סחב ככה עד שהחלפתי אותו.
גם הלפטופ הנוכחי שלי נפל בטעות כשהיה בן 3 חודשים בערך... נפתח קצת מאחורה, הזנחתי הזנחתי (אם זה עובד אל תיגע
😂) עד שהמגעים של החיבור לחשמל נדפקו (אחד החוטים התנתק כשדחפתי בפנים מברג לא עלינו), אבל גם אז פתחתי, הוצאתי את החיבור מהמקום, הדבקתי אותו מחדש והלחמתי את החוטים.
בקיצור, מי שקצת מוכן להשקיע ועם קצת ידע טכני (לא צריך להיות מכונאי רכב) אפשר לתקן הרבה דברים מבלי "לרוץ לקנות חדש"... נכון שעם המחירים של היום לפעמים התיקון לא משתלם, אבל כשמדובר בדברים יקרים ו\או נדירים, לדעתי תמצא אנשים מחפשים בנרות פתרונות לתיקון עצמי
🙂
דרך אגב שגיא הקוקפיט נראה משהו משהו, ממש אהבתי את הסידור וגם את הצביעה בצדדים
🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200