59 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה עזרה
דיון

עזרה

6 הודעות 1,654 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
אשמח לקבל את ההורדה של iaf ניסיתי התקנתי וזה אמר לי שצריך דיסק הורדתי קראק וזה אמר לי שאני צריך 1.1 שמתי את זה ועכשיו צריך לחלץ את זה חילצתי את זה וזה עדיין לא פועל לי אשמח לעזרה בבקשה!!שלב אחרי שלב איפה מתקינים ואיך!
#2 · לפני 16 שנים
לא רק שפתחת דאבל פוסט, אתה גם לא קולט שהורדות או דיונים בנושא הורדות ופריצות לא מקובלות כאן בכלל. ולא רק זה, אלא אתה גם לא קורא את חוקי הפורום אחרי שהבאתי לך לינק ישיר! 😠
#3 · לפני 16 שנים
אההה הייתי בטוח שבגלל שעשיתי זאת בפורום הלא נכון אז סליחה ועכשיו שאלה חדשה מאיפה קונים את זה?
#4 · לפני 16 שנים
נכון להיום את IAF לא ניתן לקנות, וזה לא ממש מומלץ בכל מקרה מכיוון הוא מאוד ישן והגרפיקה שלו מאוד חלשה.

לעומת זאת יש את Falcon OF, סימולטור של F-16 שקיים בו שטח ישראל, צריך להוריד אותו (הורדה חוקית, זה תוסף חינם) ולהתקין אותו על Falcon 4.0 המקורי, שאפשר לקנות ביד שנייה.

בנוסף, צפוי שבעתיד הרחוק יותר יצא סימולטור חדש מחברת Eagle Dynamics שיהיה גם על הF-16 אבל הרבה יותר טוב מכל קודמיו, לא ידוע כלום על שטח ישראל בו, אבל בטח יהיה משהו בסופו של דבר.
אבל קודם צריך לחכות שיוציאו את הסימולטור שהם עובדים עליו עכשיו, שהוא על הA-10.

בנתיים שווה להתמקד בפאלקון. 🙂
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#5 · לפני 16 שנים
כוכב כחול הוא משחק ישן. מאוד ישן. אין ממש סיבה שמישהו בכלל ירצה לטוס בו יותר.
מעבר לכך- הוא קרוב לוודאי לא עובד על שום מערכת הפעלה מודרנית החל מווינדוס XP SP2.

נועם, אל תשכח שכוכב כחול הוא המשחק היחיד אי פעם שקיבל כאן רשות להפצת ההורדה שלו.
מדובר בAbandonware, אף אחד לא מחזיק בזכויות למשחק ואי אפשר להשיג אותו בדרכים קונבנציונליות כבר הרבה שנים.

ronsik, ברוך הבא ושים לב:
הדיון הבא שתכתוב לו כותרת של מילה אחת יזכה אותך בגירוש מהפורום. כרגע אני מוחק את הדיונים האחרים שלך.
כשבאים לפורום חדש קוראים את החוקים שלו לפני שכותבים בו אות.
את כוכב כחול תוכל להוריד כאן:
http://www.old-games.org/share.php?game=16939

בהצלחה עם ההפעלה שלו, זה קשה עד בלתי אפשרי אם אין לך מערכת הפעלה ישנה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 16 שנים
כן אצלי בלתי אפשרי להפעיל אותו המחשב שלי בן 4 חודשים ומריץ מלרא משחקים כבדים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.