52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים קורס טייס
דיון

קורס טייס

7 הודעות 2,497 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום קוראים לי יאיר חכמון אני בן 14 יש לי שאלה במידה ויעבור את כל המיוניים עד לימוד הפעלת המטוס עד כמה יעזור לי הכרת סימלוטר של מטוס קרב?

תודה מראש יאיר 
#2 · לפני 16 שנים
תלוי בסימולטור, אבל לא יעזור בגרוש 🙂
וכשאתה עובר את המיונים זה לא נגמר, הקורס טיס הוא הרבה יותר מללמוד להטיס מטוס, שם זה המבחן האמיתי.
לקורס טיס נכנסים 300 ויוצאים 50. 😉
#3 · לפני 16 שנים
+1
סימולטורים לא יעזרו במיוחד אלא אם הם מדמים את המטוס ספציפית וכל מערכת בו. סימולטורים כאלה תוכל למצוא...בחיל האויר!

המקסימום שאפשר להפיק מסימולטורים ביתיים הוא הבנה בסיסית של מה קורה כשמזיזים את הסטיק ועקרונות של התעופה. אלה דברים שנתפסים מהר מאוד בכל מקרה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 16 שנים
אז אתם אומרים שאני לא חייב כי בכל מקרה אין לי זמן אבל זה זה היה עוזר היית מתחיל תודה רבה על העזרה יאיר
עד שאלה צריך להיות בכושר טוב בגיבוש נניח ואני יתקבל?
#5 · לפני 16 שנים
סביר להניח, אבל לא צריך להיות מאצ'ו בשביל זה.
אתה כולה בן 14, בנתיים יש לך הרבה מאוד זמן.
#6 · לפני 16 שנים
yair_h כתב/ה:אז אתם אומרים שאני לא חייב כי בכל מקרה אין לי זמן אבל זה זה היה עוזר היית מתחיל תודה רבה על העזרה יאיר
עד שאלה צריך להיות בכושר טוב בגיבוש נניח ואני יתקבל?

כושר הוא דבר חובה בשביל להתקבל לקורס טיס. ואני אומר לך את זה בלי שום ניסיון כי אני גם רק בן 14.
#7 · לפני 16 שנים
שמעו, אם אתם באמת רוצים להגיע לקורס טיס אתם צריכים לעבוד בעיקר על האופי.
כי הקטע הטכני הוא לא הבעיה המרכזית בקורס, הבעיה המרכזית היא התכונות שלך כבן אדם, אתם צריכים תכונות כמו מנהיגות, פרפקציוניזם, בטחון עצמי, לא לוותר, חברתיות וכו'.
אבל ברור שסימולטורים יעזרו לכם אבל הם לא מה שיגרמו לזה שתעברו את הקורס או תגיעו אליו.
צריך להחזיק שם מעמד בשפיות 3 שנים וזה קשה.

בהצלחה!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.