138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור צריך קוד
דיון

צריך קוד

28 הודעות 3,663 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
מה נראה לך?
אתה מתאר לעצמך מצב שכולם יכולים לקנות רק קוד במחיר מוזל ואת שאר התוכנה פשוט להוריד מהאינטרנט?
מה העסק פה?
#4 · לפני 16 שנים
תקשיב, אם קנית את הסימולטור לא אמורה להיות בעיה.. כמו שזה נראה לא ממש קנית את הסימולטור. לפני שאתה רץ וקונה אותו אם אתה באמת רוצה לטוס ברשת. כנס ותוריד באופן חוקי את הדמו/טרייל של הסימולטור שמאפשר טיסת רשת ותראה אם בכלל שווה לך להשקיע כסף. אם תאהב תשקיע כסף. יש המון אפשרויות לקנות את הסימולטור במחיר הגיוני כמו קניות דרך האינטרנט
RifleFighter
רמי וייברמן

#6 · לפני 16 שנים
RF, הדיון הזה התחיל בגלל סיבה אחרת. לאוראל כבר יש את FSX, אבל בגלל שהוא השתמש בסריאל שלו להרשמה יותר מפעמיים- אי אפשר להתקין אותו מחדש על מחשב נוסף (הישן הוחלף).

במקום לחכות קצת, אוראל זקוק לזה "דחוף", מרכז התמיכה של מיקרוסופט לא פעיל כנראה בימים האלה אז הנה הדרך שהוא חשב עליה.

בקיצור- אוראל -תמתין ליום נורמלי (יום ראשון אולי לא, אבל שווה לנסות בכל מקרה), תתקשר למרכז התמיכה של מיקרוסופט (או שאני אתקשר לברר מה הקטע גם ואעדכן אותך) ואחרי אימות קצר תקבל קוד חדש, זה הכל...חינם, בלי לשלם עוד ובלי בולשיט.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 16 שנים
צודק בהחלט,עדיף ללכת ולרכוש את הסימולטור חוקית מחנות
#9 · לפני 16 שנים
גם לי הייתה הבעיה הזאת,
תחכה כמה ימים בלי לגעת בסימ', אח"כ תיבדוק שהחיבור שלך לאינטרנט מחובר ולא חצי חצי(לא הכי מהיר, אבל תחכה שיהיה לך רציני) ואז תשים את הקוד כמה פעמים עד שיעבוד, ככה זה היה גם לי.

דרך אגב, התקנת את הסימ' על כמה מחשבים?(אני התקנתי על 3 מחשבים🙂
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.