134 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור שאלה לפני קנייה
דיון

שאלה לפני קנייה

14 הודעות 2,098 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
אני עומד לקנות flight simulator, ובחנות ראיתי שני סוגים:פלייט סימולטור רגיל ופלייט סימולטור שהרקע בחבילה צהוב שעולה יקר.אז מה יש כמה סוגים של פלייט סימולטור?
#3 · לפני 16 שנים

שהרקע בחבילה צהוב שעולה יקר.אז מה יש כמה סוגים של פלייט סימולטור?

במקום שאתה תלך לחפש בויקיפדיה ולקרוא (הרי התשובה נמצאת שם, כך-כך פשוט) אני חיפשתי במקומך. אתה תצטרך רק לקרוא. מקווה שאתה יודע אנגלית טוב. 🤔

http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Flight_Simulator_X#Standard_vs._Deluxe_Edition

הנה ערך על על כל הסוגים מכל השנים.

http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Flight_Simulator

אתה יודע, עמית, בתור "וויקיפידי" (או איך שלא קוראים לזה) הייתי בטוח שהמקום הראשון שתלך לחפש בו הוא וויקיפדיה. טעיתי. כנראה ה"תואר" וויקיפידי ש"ניתן" לך לא שווה כלום.
#4 · לפני 16 שנים
וואוו איזה קשים אתם...בקיצר: פליט סימולטור איקס דלוקס מוסיף יותא ש.תעופה מטוסים ומשימות.
מומלץ יותר כי ההבדל במחיר לא גדול.
אלעד|טייסת 135 הוירטואלית | יוצר צביעות לFSX/9
צרו איתי קשר - מוכן תמיד לעזור..🙂
#7 · לפני 16 שנים
מה שעושה את FS הוא התוספים. לא התוכן הדיפולטי.
לכן אין יתרון משמעותי לגרסת דלוקס.

אם אתה באמת לא רוצה לשלם על תוכן שאתה יודע שלא תשתמש בו- קנה את הרגילה, לא את דלוקס.
אתה לא הולך להפסיד שום דבר חשוב.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 16 שנים

תקנה כבר את שניהם יצא לך 275 ש"ח ביג דיל..!

סלח לי אבל רק פראייר רציני היה עושה את זה!!
#9 · לפני 16 שנים
חחחחחחחח למה שיקנה את שניהם? זה לא שמדובר על OF ו-FS שזה סגנונות שונים... זה אותו הדבר רק עם כמה תוספות. לא נראה לי שמישהו יקנה את שניהם, אלא אם יש לו עודף מזומנים.

Allways Trust Your Instruments
#10 · לפני 16 שנים
asaf1212 כתב/ה:חחחחחחחח למה שיקנה את שניהם? זה לא שמדובר על OF ו-FS שזה סגנונות שונים... זה אותו הדבר רק עם כמה תוספות. לא נראה לי שמישהו יקנה את שניהם, אלא אם יש לו עודף מזומנים.

אני קניתי את שניהם(בהפרש של 4-5 שנים אבל את שניהם).
ויש לי את העותקים באריזה מקורית(!) ועם תמיכה מעולה של מיקרוסופט(אפילו קיבלתי עותק חדש במקום הישן שנהרס).

היום אפשר לקנות את שנהם בפחות מ200 שקל(ראיתי את 2004 ב 49 שקל ו X ב149) אז להוציא 198 שקל זה השקעה ולא בזבוז.

לפותח של השרשור-
אם המחושב שלך חדש ויחסית חזק(גם בינוני יספיק) לך על X בלבד(הגרסה הרגילה, דלוקס לא מוסיף הרבה ולא שווה את התוספת בתשלום).
אם המחש שלך חלש לך על 2004, השקעה קטנה(50 שקל) ויש לך סימ' מעולה עם המון תוספים. כאשר תחדש/תשפר את המחשב תקנה את X.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#12 · לפני 16 שנים

יש לזה דרישות מערכת?

כמו לכל משחק.

http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

בלינק שנתתי לך אתה יכול להשוות את המחשב שלך לדרישות מערכת של משחקים מסוימים. אתה רק צריך להתקין תוכנה (אתה רק לוחץ התקן, מחכה וזה פשוט עובר לך לבדיקה, פשוט מאוד). תבחר איזה משחק שתרצה מהרשחמה שם וזהו.
#13 · לפני 16 שנים
ויש לי את העותקים באריזה מקורית(!) ועם תמיכה מעולה של מיקרוסופט(אפילו קיבלתי עותק חדש במקום הישן שנהרס).

היום אפשר לקנות את שנהם בפחות מ200 שקל(ראיתי את 2004 ב 49 שקל ו X ב149) אז להוציא 198 שקל זה השקעה ולא בזבוז.

אני חושה שרפאל התכוון ללקנות את FSX Deluxe ואת FSX Standard ולא את FSX ו-FS9.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#14 · לפני 16 שנים

לא התכוונתי לזה.התכוונתי אם מישהו קונה גם את FS9 וגם את FSX באותו יום הוא פראיר רציני או שסתם יש לו עודף של מזומנים כמו שנאמר כבר פה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.